自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

當初叫我買30次course既時候,我都同個營業代表講過:我無可能一年內會做得晒,之前course又未做完,第二間公司我又有course,就算我隔個禮拜黎得到都係一年做到24次....但係佢就同我講話expiry date只係形式黎,就算過期都會自動續期,等於無限期!!!
但係而家話我d course過晒期無得用!!!除非我再比錢買course至有得續,有無攪錯!營業代表講野即係代表公司,而家出爾反爾,毫無誠信,咁既所謂大公司我對佢已好失望無晒信心重想我再比錢!!!痴線架!
我係佢地度都幫襯幾年,而家咁對我,我換晒衫先同我所謂傾,吾再比錢就吾同我做咁,太太太太太過份喇!!!
呢個1月1日好吾開心呀)))))))
[img][/img][size=xx-large]ahhhhhh~~

禁止訪問

大宅

我想告佢地添呀
咁樣做生意不如去搶
我要係度講比多d媽咪知千其吾好信佢地呀

原帖由 Carol601016 於 09-1-2 12:45 發表
您寫信去壹週投訴佢地啦
[img][/img][size=xx-large]ahhhhhh~~

男爵府

Sales 的說話點可以盡信, 當初理應要佢白紙黑字寫清楚。 告佢, 除非你有証據, 唔係佢大聲過你。

原帖由 happyiris1208 於 09-1-2 13:07 發表
我想告佢地添呀
咁樣做生意不如去搶
我要係度講比多d媽咪知千其吾好信佢地呀

大宅

敝!!! 我都係幫襯悅x莊bor....

happyiris1208,
你去邊間分店?

大宅

銅鑼灣世貿.....你要小心d吾好好似我咁

原帖由 nancytse 於 09-1-2 13:39 發表
敝!!! 我都係幫襯悅x莊bor....

happyiris1208,
你去邊間分店?

大宅

不如試下去消費委投訴佢

禁止發言

伯爵府

:;pppp: :;pppp: :;pppp:
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

大宅

去左燒肺會,佢地幫吾到我

大宅

christy 0604: 咁你舌左幾$,你有無去投訴

原帖由 christy0604 於 09-1-2 14:48 發表

我都係一樣...不過我係oasis beauty...H2O果間....

禁止發言

禁止發言

大宅

佢打比你有講咩

原帖由 christy0604 於 09-1-2 15:58 發表

無法估計...因為我揀左 加 $ 續plan..

不過, 好似比人威脅咁

返到屋企同老公呻...佢都好火...

佢都話左我幾句 (語氣中, 我覺得佢話我蠢)
之後有安慰我...仲話唔需要做facial..叫我咪再攪咁多 ...

禁止發言

男爵府

我覺得IM好d,雖然都會叫人開course,但真係唔須要我一年做晒,而且又做得幾好,我以前就你卓悅開過course,仲有3次我都費時去,寧願當無左算,因她們的consultant真的黑人憎﹗

原帖由 happyiris1208 於 09-1-2 12:43 發表
當初叫我買30次course既時候,我都同個營業代表講過:我無可能一年內會做得晒,之前course又未做完,第二間公司我又有course,就算我隔個禮拜黎得到都係一年做到24次....但係佢就同我講話expiry date只係形式黎,就算過期都會自 ...

男爵府

我有個同事同仍遭遇差吾多 . . . 不過最後問題解決左, 因為我同事要同間舖最大果個傾, 其他sales同佢講乜乜物物佢一概吾聽吾理 . . . 最後由果間舖的話事人同我同事妥協 . . .
原帖由 happyiris1208 於 09-1-2 12:43 發表
當初叫我買30次course既時候,我都同個營業代表講過:我無可能一年內會做得晒,之前course又未做完,第二間公司我又有course,就算我隔個禮拜黎得到都係一年做到24次....但係佢就同我講話expiry date只係形式黎,就算過期都會自 ...

大宅

個串爆野話我係日期度簽左喎!
我梗係企硬無再買course!米換番衫走羅!!
吾通重比錢佢賺,呢d咁既公司講咩我都吾會再信

原帖由 talkymum 於 09-1-2 17:11 發表
你有同佢簽約(白紙黑字)有期限嫁咩?如果無佢無權單方面set期限.咁你新加既course又有無期限?

大宅

我做咁多年facial都無試過有d咁既公司,平過佢有,貴過佢又有....IM,oasis...都無咁...oasis我有兩次無做,幾年後佢都打黎提我做....卓記都痴線

原帖由 kyliema 於 09-1-2 17:15 發表
我覺得IM好d,雖然都會叫人開course,但真係唔須要我一年做晒,而且又做得幾好,我以前就你卓悅開過course,仲有3次我都費時去,寧願當無左算,因她們的consultant真的黑人憎﹗

...

大宅

你同事就好啦~

原帖由 tabotabo 於 09-1-2 17:46 發表
我有個同事同仍遭遇差吾多 . . . 不過最後問題解決左, 因為我同事要同間舖最大果個傾, 其他sales同佢講乜乜物物佢一概吾聽吾理 . . . 最後由果間舖的話事人同我同事妥協 . . .
...

首頁

尾頁

跳至