跳至

首頁

尾頁

大宅

過哂期喇, 唔update 喇

我坐完台北【一個無腳的的士司機】之分享! (有圖)

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2442319-1-1.html

大宅

熱切期待 --- 1歲生日party

各位08Mar媽會會員:

38日我哋有個重要約會,之前己報咗名參加我地08Mar媽會1歲生日partyfamily,請注意!

請於200914日或以前入數至恆生a/c294-314-216-882,各family之人數及須入款項已詳列於下表。﹝因為酒店方面己多數吹促,so請把握時間la!﹞

1歲生日PARTY之詳細資料如下:

日期:200938(星期日)
﹝三八婦女節慶祝埋各位mami 偉大&無私嘅付出,雙重意義!﹞
地點:九龍太子道西193號帝京酒店6樓宴會廳

時間:上午11:00 - 下午3:3010:00我哋會到場開始SET UP, 如有family有興趣幫助做義工請通知我們,萬分感激!﹞
形式:Lunch Buffet (Serving time:中午12:00 - 下午2:00,只是大約時間,buffet2小時)

價錢:
成人及三歲以上小朋友同樣$250﹝酒店收取的費用﹞ + 雜費 $80 (以每個under3BB&小朋友計算)

我地既財務大臣-cecilau0919 係會每日盡量上黎報告邊d比左錢, 大家如果可以既話, 可以上黎check下啦

因為上次既經驗係member比左錢, pm比我, pm比cecilau0919, email去我地email account, 再post出黎問我地收左錢未.....

攪到我地頭都大哂

所以大家比少少耐性, 收左錢我地一定會比大家知道!
如果都係唔放心, 就在呢個topic集中post出黎問或者通知我地入左錢啦!
我坐完台北【一個無腳的的士司機】之分享! (有圖)

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2442319-1-1.html

別墅

我入佐數啦, $580.72, pls check...
M139

大宅

有關1歲生日派對, 已經收到入數家庭如下:

No. BK Name HKD
10 yan_bluesky1 580.15
12 Ins_1234 580.12
14 Fanny2002 580.14
15 One Cone 580.15
18 Li723 580.18
20 littlegracehk 580.31
61 etse 580.61
64 ffso 830.64
69 Tsl 0511 580.69
72 Shirleypeter 580.72
73 Mewmew2 830.73
74 Mandyli4807 580.74
88 FYB 580.88
89 Kuromi-BB 1,580.89

各位 MAMI & DADDY 唔好錯過入數日期呀!!

cecilau0919

歡迎入嚟呢到探吓謙謙, 做個 Blog 友
http://hk.myblog.yahoo.com/cecilau0919

大宅

reply

Hi 財政大臣

BK Name:Jessyleung M87,
$580.44 已入數 3/1/08 AM, pls confirm.

Thanks
Jessy

原帖由 cecilau0919 於 09-1-3 00:31 發表
有關1歲生日派對, 已經收到入數家庭如下:

No. BK Name HKD
10 yan_bluesky1 580.15
12 Ins_1234 580.12
14 Fanny2002 580.14
15 One Cone 580.15
18 Li723 580.18
20 littlegracehk 580. ...

禁止發言

洋房

No.41 M081 $830.41 已入數, thanks~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

財政大臣, 小人已於昨晚入數580.13, 請點收!! thanks!!

大宅

唔好意思, 我改咗人數, 依家2A+1B, 所以我入咗$580.05 嘞, 請check check.

不便之處, 敬請見諒.

男爵府

育兒性格勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

M045 琴晚已過數$580.25 Please check check. Thanks!

複式洋房

M194/vykee (2 adults + 9 months old boy) would like to join. I registered and received your club reply to me on 24 Oct 08 at 10:18 pm. But my family is not on your list. What should I do now ?? Pls help..
原帖由 cpwendy 於 09-1-4 19:25 發表
M045 琴晚已過數$580.25 Please check check. Thanks!

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

我入佐數啦, $580.30, pls check...
M052

大宅

M141在上星期五入左$830.73. Thanks!

洋房

唔好意思, 我啱啱先睇到個post, 我之前報左名亦email cfm收到, 但上面無我嘅info?
我#係 M191, 咁我係咪無得去呀?

複式洋房

I have made the deposit tonite.. Please check. Thx!

大宅

vykee & tsuier:唔好意思!可能之前忙x'mas party忙到嘔!so有點混亂,不過我同朝日太太夾一夾先幫你安排no.,放心!仲有位for 你哋ga!

tsuier:我太懶check唔晒之前d e-mail ar!可唔可以報多次你幾多人join?!

子爵府

No.52 - NickBB (M100) => $580.52入左數喇!唔該晒!

伯爵府

我入佐數啦 580.42. My account number is 469-071xxx- 833

大宅

好媽媽勳章

我入佐數啦

我入佐數啦 580.60...Please check

洋房

No.87 - ling314 (M178) => $580.87入左數喇!
唔該晒!

首頁

尾頁

跳至