夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

ayshk 發表於 17-4-6 07:51
如果在結婚之前驗到男方的身體狀況將來難有BB,各位女士會繼續結婚嗎?
依家男朋友一直好唔開心想分手
我想 ...

睇你地共識咋喎,如果你諗清諗楚無小朋友都可以好恩愛,舉手不回,你唔好覺得無奈接受喎,佢都怕你第時怨佢嘛。其實問題不大,幾多人唔想生,佢而家天然避孕,正!

同埋男人可以調理下身子,精子質素都會好番,又有人工洗精服務,幫你揀最靚既出黎受孕,唔係無野補救到,錢的問題only。我有朋友都係咁,難啫,唔係無可能!

別墅

如果在結婚之前驗到男方的身體狀況將來難有BB,各位女士會繼續結婚嗎?
我想 ...

我朋友个老公都是验出难有bb,但是去年我朋友突然有了bb,就来生得啦,他老公开心不得了,世事没绝对

別墅

tommy715 發表於 17-4-6 08:25
樓主我已經做左人嫲嘛,亦都經過結婚,買樓,生2个仔供樓係咁捱左拾幾年,現在婚已離,樓已賣,我想說出人 ...

子爵府

好媽媽勳章

我想 ...

我家姐只有5-10%機會有bb,很幸運最後生了肥肥白白可愛嘅仔仔,曾經做過iui/ivf但不成功,番而乜都唔好唸順其自然就自然有咗.
祝福你

別墅

多謝大家咁多位的意見,但男朋友都係未接受到佢自己咁樣,最終決定唔想浪費我時間,無論我做咩講咩佢都聽唔入,依家分左手(emoji)

珍珠宮

回覆樓主:

我都係咁,婚前老公驗到好難有BB,我地諗左一陣都決定照結婚,而家已經有兩個小朋友了

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

無bb 都吾係咩大件事姐

首頁

尾頁

跳至