跳至

首頁
12345...81

尾頁

水晶宮

各位比諾家長,我地之前傾開計個個topic因為回應太多被刪除著(版主規定去到某一個數量就要重開topic),我地響呢到再傾計啦.
祝大家新年快樂,小朋友快高長大,聰明伶俐.

別墅

我個囡2009年返 n1. 想問今年個口碑好唔好呀?小朋友學唔學倒嘢呀? 老師有冇愛心呀?

水晶宮

比諾既口碑依家好過以前,我覺得我囡囡學到野,老師教佢好過我自己教,佢聽老師話多過聽我話.
我囡囡既班主任暫時都幾好,好有耐性,有冇愛心我就唔知,不過我囡囡好鍾意佢.

大宅

醒目開學勳章

原帖由 linglingng 於 09-1-5 12:50 發表
我個囡2009年返 n1. 想問今年個口碑好唔好呀?小朋友學唔學倒嘢呀? 老師有冇愛心呀?

hihi..我個女都係09年8月就番n1喇...
唔知會唔會同你女女做同學仔呢??多多指教~~

男爵府

大家好!我個女都係09年2月就番n1喇, 我想問帶回校的被,床單,.etc.. 在哪裡買?? Thanks!!!

男爵府

虎到金來勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

請問有無比諾同學仔讀了N1, 去了九龍塘區讀K1? 我都報了比諾N1~ Thanks

大宅

醒目開學勳章

我又入嚟報到吓先
原帖由 whywhite22 於 09-1-3 17:12 發表
各位比諾家長,我地之前傾開計個個topic因為回應太多被刪除著(版主規定去到某一個數量就要重開topic),我地響呢到再傾計啦.
祝大家新年快樂,小朋友快高長大,聰明伶俐. ...

水晶宮

yinyin.mami:
真是好啦,有你回應,但仲有好多媽咪未報到,希望佢地快d入返來傾計

妹妹豬媽媽:
我囡囡舊年讀n1,佢d同學仔大部份原校升讀,轉校既唔多,是米轉去九龍塘我就唔知啦,幫你唔到.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

linglingng, yukiyck,

hi~ 我個囡都係09年8月番n1呀, 係度同大家打個招呼先

別墅

塵大聞, yukiyck

我個女返上午班. 你地個小朋友返全日定半日呀?

大宅

我囡09年2月讀比諾n1到9月便轉去st.cat讀k1
原帖由 妹妹豬媽媽 於 09-1-5 20:39 發表
請問有無比諾同學仔讀了N1, 去了九龍塘區讀K1? 我都報了比諾N1~ Thanks

大宅

醒目開學勳章

whywhite22:我尋晚大約九點幾係富康花園迴旋處見到你老公抱住你個女行返屋企,唔見到你既 莫非你女女褸落街行街街
原帖由 whywhite22 於 09-1-6 09:22 發表
真是好啦,有你回應,但仲有好多媽咪未報到,希望佢地快d入返來傾計

妹妹豬媽媽:
我囡囡舊年讀n1,佢d同學仔大部份原校升讀,轉校既唔多,是米轉去九龍塘我就唔知啦,幫你唔到. ...

水晶宮

你好西利wo,咁夜都比你見到.噚晚我地全家人去北角飲滿月酒,但我囡囡成晚搞搞震,成日爭住抱bb,對bb又攬又錫,後來中途我就叫老公同囡囡返屋企瞓,咁我先有安樂茶飯食.食完飯返到屋企囡囡就瞓著覺.

原帖由 yinyin.mami 於 09-1-6 16:11 發表
whywhite22:我尋晚大約九點幾係富康花園迴旋處見到你老公抱住你個女行返屋企,唔見到你既 莫非你女女褸落街行街街

大宅

醒目開學勳章

哦!原來係咁,咁你老公同個女咪無得食埋美點雙輝先走囉 通常小朋友最鐘意就係食嗰兩樣美點 你女女當個bb係barbie公仔都唔定
原帖由 whywhite22 於 09-1-6 16:29 發表
你好西利wo,咁夜都比你見到.噚晚我地全家人去北角飲滿月酒,但我囡囡成晚搞搞震,成日爭住抱bb,對bb又攬又錫,後來中途我就叫老公同囡囡返屋企瞓,咁我先有安樂茶飯食.食完飯返到屋企囡囡就瞓著覺. ...

大宅

醒目開學勳章

我個女番全日架~~

水晶宮

我囡囡對於食正經野冇興趣,剩是對零食有興趣, 我老公等個女瞓著覺就自己食公仔面當宵夜.
我囡囡對BB好有興趣,真是服著佢.

禁止訪問

大宅

哈哈!我放完大假囉, 真係吾想返工。
想問下大家, 盤花種成點呀? ! 好失望, 我種左4, 一盤一盤枯萎, 連最粗壯o既一盤, 都枯萎, 點算呀? 我諗住去買過盤, 你地有何建議呀?

水晶宮

我個盤花經過幾次出生入死之後,早幾日轉凍既時候最後都難逃一劫,今朝我將佢丟著啦.
囡囡噚日話佢地班又來著個新既小妹妹,都幾乖,冇喊,又唔使媽咪陪返學.

大宅

! 咁個小妹妹都幾叻喎!
學校應該俾d易種o既花俾我地種嘛, 睇黎! 應該有好多家長都種吾掂, 我都係吾買啦。

首頁
12345...81

尾頁

跳至