自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

虎到金來勳章

carka 發表於 17-4-8 20:50
因為要11號前入埋第3次先可以換到呢個米奇限量襟章,所以唯有8點幾都入去換一換就走,順便換埋今期既小飛象 ...
請問知吾知小飛象換到幾時?會吾會入到去已經換完?

男爵府

畀面勳章

我今年3月入會,已入咗四次園,佢話我新會員唔可以攞襟章,要續會先得,點解呀?

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

kmyi0_0 發表於 17-4-9 14:01
請問入左三次後邊到攞?我1月尾開卡到上星期入左4次,但冇話過我知可以邊到換
...

會員中心問職員就可以check到

男爵府

bbmami22 發表於 17-4-9 23:55
請問知吾知小飛象換到幾時?會吾會入到去已經換完?

Suppose今個星期五,但通常第3日就無晒

男爵府

szeszeszebaby 發表於 17-4-10 00:10
我今年3月入會,已入咗四次園,佢話我新會員唔可以攞襟章,要續會先得,點解呀? ...

無理由喎,明明寫新會員都得既,不過我自己係續會既

大宅

育兒性格勳章

szeszeszebaby 發表於 17-4-10 00:10
我今年3月入會,已入咗四次園,佢話我新會員唔可以攞襟章,要續會先得,點解呀? ...

#15 有 jm post 左,只到係 2017年先續會 or 新會員都可以換,係咪個職員攪錯左,你下次去問多次

PS. 我 3月新入會入夠 3次已換 mickey 章

公爵府

我都係3月入會,已入夠3次拎到徽章了。你再入場問清楚,3個月內入夠3次就有了。

男爵府

回覆樓主:

剛入園,換到了,thank you, 續會第一次唔計

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

karen_siu 發表於 17-4-9 13:11
明白,我2016 12月join 所以無
如果今年12月你續會到時開始計
遲啲有~

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

我1/1/2017做新年票,上星期夠3次都攞左啦

男爵府

畀面勳章

MC(TIGER) 發表於 17-4-11 17:42
我1/1/2017做新年票,上星期夠3次都攞左啦

我下次入園再試試,唔該哂

首頁

尾頁

跳至