自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

唔係件扒攞就得喇~
有冇得睇番佢點俾人串呀?

大宅

支持千樺 ;做藝人有邊個唔假,點都好過大牙肉陪老細。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

十分同意 

joey 同梅姐真係差 9x 班啦 ,
而家 level 大家 5 年好啦掛 !

今年千華係麻麻, 但唔比佢 .... 又比
邊個呢 ?? 何 cc 仲未 duck , kay
亦都好難甘快上到位 lor !

真係暫時都無咩邊個接得上

原帖由 ingerha 於 09-1-4 11:06 發表
我都唔想joey囉, 如果佢攞就會第六次攞,會破左梅姐五連冠,佢真係未到班可以破梅姐紀錄,只係而家樂壇好似死水,d公司唔想放咁多資源,冇人同佢爭姐。

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實都係覺得楊千嬅D歌差過以前好多拉
希望佢繼續努力拉~~
BUt---都好支持佢攞到尼個獎

追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

男爵府

我都係支持千樺,其實她都等左好耐啦﹗希望她再努力啦﹗

原帖由 blythe_baby 於 09-1-5 00:25 發表
TOTALLY AGREE~千華攞好過容早兒攞~~

大宅

總之唔好係joey攞就好好好啦!!! 好似d女歌手死晒咁!!等佢以為自己一枝獨秀/瘦!!

大宅

好媽媽勳章

大宅

佢拎呢個獎係人都話爆冷喎, 點解叫好好多呢? 成日見佢喺度喪笑就憎, 假到死.

珍珠宮

容小姐或楊小姐唔攞, kelly 都有絕對資格, 不過楊小姐都唔駛咁假, 係到扮驚喜, 喊.

原帖由 chickenwing2006 於 09-1-5 01:16 發表
十分同意 

joey 同梅姐真係差 9x 班啦 ,
而家 level 大家 5 年好啦掛 !

今年千華係麻麻, 但唔比佢 .... 又比
邊個呢 ?? 何 cc 仲未 duck , kay
亦都好難甘快上到位 lor !

真係暫時都無咩邊 ...

大宅

無線果d都係分豬肉組,好似亞太係容同eason law,香港果個咪楊同古law ,都係容唔可以破梅的記碌,佢同梅比仲未夠班,同埋佢個樣愈來愈怪咁.

子爵府

俾佢我6只覺得係安慰獎
唔覺佢有咩表現lor

珍珠宮

原帖由 LILY媽咪 於 09-1-5 09:54 發表
容小姐或楊小姐唔攞, kelly 都有絕對資格, 不過楊小姐都唔駛咁假, 係到扮驚喜, 喊.

就係kelly而家都唔恨拎獎,所以更加唔知比邊個好~~~

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 Q太郎 於 09-1-3 23:40 發表
只要唔係容祖兒囉
比邊個都冇所謂啦
點可以比佢勁過阿梅

大宅

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

係..點都好過joey拎,6連霸過梅姐頭,我真係唔想係甘囉..

男爵府

原帖由 nono76 於 09-1-5 12:09 發表
係..點都好過joey拎,6連霸過梅姐頭,我真係唔想係甘囉..

我都係咁話,邊個攞都無所謂, 只要唔係整"容"攞就得o靳, 佢何德何能可以超越"梅"姐吖!!!
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

禁止訪問

等待驗證會員

原帖由 nono76 於 09-1-5 12:09 發表

雖然話joey唔夠班超梅艷芳, 亦雖然話我都唔鍾意呢個mj 樣, 講野唔經大腦... 等等... 但係搣除呢d"私人野", 唱得, 又有d 台型ge, 真係無乜幾個..... 如果佢唔係連霸左咁多年, 我覺得佢攞又無問題woh...

楊千嬅攞我真係反對... 佢係 2008 有咩貢獻呀?
佢出得一隻非常普通ge 碟 (完全無令我買/ 想聽晒ge 意慾) 出左道咁多年, 唱live 依然係走音...
見報率... 幾時有呀? 我只係記得佢俾人彈過佢ge 衣著品味咯....

其實真係希望搵d 新人出來真係有料, 唔好得個樣...
好似什麼鄧走音呀... 個d 呢... 樣都無, 都唔知典解會出名....

大宅

原帖由 moncatw 於 09-1-3 23:17 發表
楊千樺拎最愛歡迎女歌好好多~

佢唱歌唔夠氣. 不過佢都好努力!

大宅

首頁

尾頁

跳至