自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

崔健x走埋去容xx到話....五連冠無敵是最寂寞.....你今年有對手la.........

大宅

原帖由 牛精仔 於 09-1-4 01:18 發表
講真...佢今年d歌真係唔係太hit...佢攞...有點那個...佢首歌同喜貼街真係差左9條街 ~

除囍帖街, 今年無乜 hit 歌! 我覺得囍帖街也不算 excellent. (compared with Cass & Sammi's songs)

大宅

原帖由 上校車 於 09-1-4 14:48 發表
楊拎走呢個獎我有少少保留
佢今年走勢弱過其餘兩位
tvb 的 awards 只是一場遊戲

但要讚的是楊千嬅做音樂的心
佢好有主見, 好知自己想要d咩
而且講野言之有物, 算有內涵
直腸直肚, 並唔會有飄忽閃躲的眼神出現

俾心 ...

大宅

原帖由 Kristytracy 於 09-1-4 18:01 發表
我就非常唔同意‧楊千樺唱歌又唔得,人又假,非常不like她,應該係謝安琪攞。

Kay 太新啦!

男爵府

原帖由 ingerha 於 09-1-4 11:06 發表
我都唔想joey囉, 如果佢攞就會第六次攞,會破左梅姐五連冠,佢真係未到班可以破梅姐紀錄,只係而家樂壇好似死水,d公司唔想放咁多資源,冇人同佢爭姐。

子爵府

點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.點都好過容祖兒.!!!:lol :lol :lol :lol :lol :lol

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 Q太郎 於 09-1-3 23:40 發表
只要唔係容祖兒囉
比邊個都冇所謂啦
點可以比佢勁過阿梅

YESYES同意

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

青黃不接, 根本而家呢個奬都無公信力
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

雖然JOEY同千fa兩個我都唔鍾意,不過佢攞好過joey攞.....

男爵府

好媽媽勳章

楊千嬅攞真係一啲說服力都冇,我諗TVB都豁出去架喇。

之不過咁,容祖兒冇得攞又真係幾令人心涼嘅。 見佢知道攞亞太區時跣低個衰樣真係唔掂,咁唔願唔好攞吖笨! TVB都係畀面你等你冇咁「火羅」先畀返個亞太區你咋! 唔係你估你喺亞太區真係咁受歡迎呀?!

首頁

尾頁

跳至