跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 JennJennChan 的帖子

請問您會選那間學校呢?

子爵府

JennJennChan 發表於 17-7-6 01:56
回覆 Dedemom 的帖子

不錯,上星期看了環境很好休靜,綠化做得很好,也有湖景!購物食店也集中!這星期也 ...

我上網search, 發現El Dorado Hills嗰邊學校好多都10分,治安相當好,屋價亦比SF平一截。請問你有冇睇過El Dorado Hills個區,知唔知道嗰區如何?我好有興趣

Here Are The 11 Best Places To Live In Northern California And Why

https://www.google.com.hk/amp/www.onlyinyourstate.com/northern-california/best-places-norcal/amp/

子爵府

我上neighborhoodscout.com 去check crime rate

大宅

回覆 happymama2009 的帖子

好似遠左D喎,生活設施發展得成熟嗎?而我不會考慮了!

別墅

我覺得好遠呀, 我會去Elk Grove呀。

子爵府

JennJennChan 發表於 17-7-15 14:26

好似遠左D喎,生活設施發展得成熟嗎?而我不會考慮了! ...

你話遠係距離邊個地點?

我都唔識架,係上網check,我見校區好高分,crime rate 好靚拍得住豪宅區

大宅

你也是打算搬去校區好點的位置?

子爵府

JennJennChan 發表於 17-9-4 16:10

你也是打算搬去校區好點的位置?

係呀,諗住過幾年會過去,但未決定去邊度落腳.

請問你住落Elk Grove, 生活各方面覺得如何?學校方面?

大宅

我已經在東灣了,最後沒有入Elk Grove

複式洋房

回覆 JennJennChan 的帖子

可以分享一下點解最後冇揀Elk Grove?

首頁

尾頁

跳至