親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

雪文 發表於 17-4-12 11:17
我住郊區,都預咗本地鋪頭多。只是希望附近有海鮮吃和榴蓮

今日試左Central Point附近龍蝦王,$18/kg蟹,大約四隻,海鮮廣東風味,幾啱食,味道唔錯,今日四餸三飯三飲品,$113埋單

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

Pooh529 發表於 17-4-12 15:04
試過本地榴槤認真麻麻,去街市或橋底$15/KG,試過一次無下次

我沒吃到榴蓮。 超市沒有,只是在華興哪裡看到又沒開襠。
生日月, 開心過

水晶宮

Pooh529 發表於 17-4-13 22:30
今日試左Central Point附近龍蝦王,$18/kg蟹,大約四隻,海鮮廣東風味,幾啱食,味道唔錯,今日四餸三飯三 ...

好便宜。 大茄來16元二隻细的。 但華興30元二隻有好多膏好正
生日月, 開心過

水晶宮

Pooh529 發表於 17-4-13 20:15
今日好多地方都係港幣$100對$55.6馬幣,係Horizon Hotel附近間店對$56.4

我昨天換56.3, 那個出名商場又忘記名字了

生日月, 開心過

男爵府

雪文 發表於 17-4-17 00:23
好便宜。 大茄來16元二隻细的。 但華興30元二隻有好多膏好正

請問華興在那裡的?

水晶宮

lokjoan 發表於 17-4-17 00:31
請問華興在那裡的?

我去了SEDCO square個間,好像asia city 也有分店。 天天也在同一地點,我睇價錢差不多。

華興的椰子布甸好正13元, 大茄來12元。
生日月, 開心過

男爵府

雪文 發表於 17-4-17 00:43
我去了SEDCO square個間,好像asia city 也有分店。 天天也在同一地點,我睇價錢差不多。

華興的椰子布甸 ...

請問這2個商場附近有無換錢而又Ok的地方?因為酒店在附近,唔想去到WISMA MERDEKA咁遠。

水晶宮

lokjoan 發表於 17-4-17 13:35
請問這2個商場附近有無換錢而又Ok的地方?因為酒店在附近,唔想去到WISMA MERDEKA咁遠。
...

我不知道,sorry. 第一次去沙巴,吃海鮮都是點對點,車去車走。
生日月, 開心過

首頁

尾頁

跳至