跳至

首頁

尾頁

大宅

大家有冇邊間用過可意介紹下? 我無咩傢俬, 但有兩張床褥。
暫時quote左間叫利嘉。

別墅

sillywing 發表於 17-4-12 00:12
大家有冇邊間用過可意介紹下? 我無咩傢俬, 但有兩張床褥。
暫時quote左間叫利嘉。
...

樓主刨下文啦... 先幾日先有人開過呢個topic... 個title叫「香港寄行李去澳洲」

大宅

Princema 發表於 17-4-12 21:26
樓主刨下文啦... 先幾日先有人開過呢個topic... 個title叫「香港寄行李去澳洲」
...

已讀過好多篇了。你講個篇係2016年5月開post的。見咁舊無咩update又無我quote過那間所以唯有開一條再問。
我係2016年9月準媽媽~ 多多指教!

別墅

樓主, 我朋友去英國, 表妹去澳洲就用vanpac, 佢地話好好....我本身有個朋友年頭去澳洲就用regal, 佢都話好好...

我打去兩間問過, 感覺regal d 負責人nice d, 我約了他們下星期來睇我的貨物...

兩間價錢差不多, 但regal需兩個月左右可以運到過去, vanpac要三個月

大宅

2ndsister 發表於 17-4-12 22:53
樓主, 我朋友去英國, 表妹去澳洲就用vanpac, 佢地話好好....我本身有個朋友年頭去澳洲就用regal, 佢都話好 ...

咁岩。如果我最後都會揀regal, 咁可能同你同一船期! 我買左機票6月中飛, 佢地話5月先出櫃都得。

thanks
我係2016年9月準媽媽~ 多多指教!

子爵府

虎到金來勳章

我quote regal 貴過vanpac 喎!
可能我少嘢(emoji)大概300cuft。

首頁

尾頁

跳至