親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請各位幫忙推介一下
[img align=left]http://home.pchome.com.tw/good/fang600213/bmp/bmp-h/6-16.gif[/img]

男爵府

玩具勳章

回覆樓主:

德立莊

子爵府

Cindyandy 發表於 17-4-12 12:20
請各位幫忙推介一下

意舍
旅樂序
我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

子爵府

好媽媽勳章 大廚勳章 畀面勳章

台糖台北會館

大宅

Cindyandy 發表於 17-4-12 12:20
請各位幫忙推介一下

豐居

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

豐居

大宅

德立莊夠大

大宅

Thank you ALL

我暫時HOLD左 旅樂序二館4人家庭房, 其實心目中想訂德立莊, 不過無得退款取消所以訂了旅樂序二

唔知旅樂序二館方唔方便呢?

[img align=left]http://home.pchome.com.tw/good/fang600213/bmp/bmp-h/6-16.gif[/img]

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

住完町.記憶, 覺得幾好, 全幢旅館, 房有窗, 好有特色

另外, 永安棧就超方便, 一出去已經係西門町

男爵府

畀面勳章

Koala_Chu 發表於 17-4-17 11:20
住完町.記憶, 覺得幾好, 全幢旅館, 房有窗, 好有特色

另外, 永安棧就超方便, 一出去已經係西門町

我今星期都會入住町.記憶。ok嗎?方便嗎?如行去峰大/南美咖啡食早餐會遠嗎? thanks

男爵府

回覆 Cindyandy 的帖子

旅樂序二館.我前幾日住完, 4人房係兩張雙人床, 間房乾淨企理(只有企缸). 另外朋友住DELUXE TWIN ROOM就有埋浴缸, 但係2張3呎單人床.
行落街就有FAMILY MARK, WATSON, 7 ELEVEN, 仲有好多食市.
3分鐘行去新光三越, 有光南批發.
行10分鐘, 附近有西門町.
去台北車站搭捷運都方便, 十分鐘就到.
唯一不喜歡個早餐,我果日係炸薯條, 2件炸雞粒, 椰菜, 2隻半熟旦+半片包, CAFE又好淡.
日日吾同, 看彩數.
我朋友上次去, 係腸仔旦, 豆, 包, 焗薯.

大宅

意舍 - 4人房係張床, 空間幾大

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

dlh525 發表於 17-4-17 12:57
我今星期都會入住町.記憶。ok嗎?方便嗎?如行去峰大/南美咖啡食早餐會遠嗎? thanks
...

ok, 方便, 步行去西門町好近, 附近都有早餐食

大宅

回覆樓主:

新驛西門店
[imhttp://f20.yahoofs.com/hkblog/QxQNJuaZBxbMC83Zvzc-_2/blog/ap_20080328124932397.jpg?ib_____Dvg8knZgQg align=right]

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

路徒行旅唔知又o唔ok呢?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

queenie80 發表於 17-4-17 18:20

朋友住完,話 ok

我見 2016 開張夠新,我 book 左七月頭

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

我住過捷絲旅just sleep.

西門町過條馬路,相對安靜,樓下又有7仔和family mart.

大宅

回覆 monreve888 的帖子

Thank you

男爵府

Cindyandy 發表於 17-4-17 09:37
Thank you ALL

我暫時HOLD左 旅樂序二館4人家庭房, 其實心目中想訂德立莊, 不過無得退款取消所以 ...

我現在住緊第六日,一座有六層,一層十間房,我住三人房ok,新光三越後門後門,隔離屈臣氏、Net入向前行由Mrt5-10分鐘,超方便,每日兩杯咖啡,堂/外賣,我之前住德立莊太多房98間一層,太危險,relax II早餐set一份。

男爵府

queenie80 發表於 17-4-17 18:20

Just sleep 隔近,但比較陰暗……

首頁

尾頁

跳至