美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我想問下各位用過nu skin spa 機後,可唔可以分享下值唔值得買呢?因為我心大心細唔知買唔買好,謝謝!

男爵府

陪月勳章

買左你都會好小用

民房

如果有恆心做會好好, 我近排隔日用佢的body gel 做面 and double chin , spa gel 就every week 做一次, 效果吾錯, 有恆心做一定有效果。

原帖由 dickl 於 09-1-5 09:00 發表
我想問下各位用過nu skin spa 機後,可唔可以分享下值唔值得買呢?因為我心大心細唔知買唔買好,謝謝!

別墅

我都考慮緊, 最平係唔識用.

禁止發言

子爵府

原帖由 Babe仔 於 09-1-24 01:00 發表

妳朋友唔會教妳點用咩?

我地有課堂教點用... 會有專家教... 令使用效果更好..
妳需要可以pm我..

但個地點係邊呀?太遠我都唔多想去,因我住元朗的。

別墅

我考慮緊買唔買. 因為我唔知有冇用嘛.如果買, 我諗住係yahoo bid咋, 好似平d.不過唔知教唔教用, 你d堂可唔可以上咗堂之後先買呀??

原帖由 Babe仔 於 09-1-24 01:00 發表

妳朋友唔會教妳點用咩?

我地有課堂教點用... 會有專家教... 令使用效果更好..
妳需要可以pm我..

禁止發言

禁止發言

複式洋房

原帖由 dickl 於 09-1-5 02:00 發表

hello dickl! I bought the nuskin spa stystem last November and I use it quite frequently on my face and my body. At least 1 time per week.
I do find it works quite well, espcially on face!!

禁止發言

複式洋房

原帖由 Babe仔 於 09-1-26 17:34 發表

Hi Aline, Do you remember me?

Happy Chinese New Year!!!

Hello Babe

Of course I remember you! Happy CNY to you as well!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我想問用nu skin spa 機有咩好處?!?
我唔諗住買, 因朋友話佢有,
可以幫我做. 但要買d 唔知gel.
我仲未買, 因為想知有咩功效 ?!

去暗瘡印 ?! 漂白 ?!!

禁止發言

男爵府

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1181143&extra=page%3D1

別墅

I also have my own NuSkin Spa Machine. I use it once or twice a week and find the result is good. Some of my friends can see the good changes on my face. Keep on .....
明天會更好..... 活著便是完全冇可比的精彩啊 !

大宅

Last Sat. I help my aunt do half face just for demo the power, then she went out has dinner with her friends, all friends ask what happen to your half face, they all see a very big different as well.
"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

大宅

Hi,
Can you tell me how much is the spa machine together with the gel? Can I have the installment?

Thanks \

原帖由 Babe仔 於 09-1-29 23:05 發表

一機有4個功能... 頭, 面, 身, 頭髮 都得....
pm 左個website 比妳睇..
有講解有咩功能...

大宅

check pm, pls.

原帖由 jocelyn123 於 09-2-19 21:39 發表
Hi,
Can you tell me how much is the spa machine together with the gel? Can I have the installment?

Thanks \
"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

民房

Can you pls email to me at [email protected]?

Thanks,
Jo JO

首頁

尾頁

跳至