親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 MAYHO23 的帖子

大約十一點前, 我試過十二點幾先去食, 得番一兩間店但唔好味.

男爵府

回覆 tinkerbell2004 的帖子

要 shopping 食野, 當然去mega mall mid valley, 由亞羅街付近出發, 的士按標收費大約 MYR$11.shopping 完搭的士番酒店, 記得去 customer services counter 問應該係那個的士站上車. 佢會問你要去邊.

男爵府

回覆 skso 的帖子

搭的士方便好多, 1 hour only.如搭巴士, 機場去KL SENTRAL, (1.25小時), 落車再行去KL Monorail到酒店 (30-45 mins)

男爵府

一元 發表於 17-5-24 14:36
回覆 skso 的帖子

搭的士方便好多, 1 hour only.如搭巴士, 機場去KL SENTRAL, (1.25小時), 落車再行去搭 ...
明白,我都係坐的士方便的,thx!

大宅

請教樓主, 能PM 吉隆坡包車司機/公司資料嗎? 謝謝.
另外, 我地4大2小, 有老有細路, 請教有乜行程/地點啱佢地呢? 省頭省尾我只有2日full day.... 想大人有D 景點去下又唔悶親細路... 都唔知同佢地去邊好...

大宅

回覆樓主:

樓主,我最担心都係治安問題,有無咩要注意,因同老人家去,有咩怕嚇親佢地

大宅

PCCW2319 發表於 17-4-19 23:11

第3天。早餐於酒店中。 約左包車司機9點, 準時到達。 呢個 ...

可以pm司機資料嗎?

大宅

回覆樓主:

樓主,請問在吉隆坡市內無咩美食推介?是否在市區內有shuttle bus去機場附近outlet?和又在outlet是否有車去機場?

水晶宮

BNA 發表於 18-2-8 21:54
樓主,請問在吉隆坡市內無咩美食推介?是否在市區內有shuttle bus去機場附近outlet?和又在outlet是否有車 ...

我地係回程至去outlet。 我地包車叫司機車我地去outlet。 我地行完outlet記坐outlet既shuttle bus地機場。
天空之城, 快樂之地

大宅

PCCW2319 發表於 18-2-8 21:59
我地係回程至去outlet。 我地包車叫司機車我地去outlet。 我地行完outlet記坐outlet既shuttle bus地機場。 ...

謝謝回覆,咁我地都跟妳个方法去outlet

水晶宮

BNA 發表於 18-2-10 09:00
謝謝回覆,咁我地都跟妳个方法去outlet

outlet有地方免費放行李。放抵行李, 行得輕鬆自在。 outlet裡面都有food court, 餐廳。
天空之城, 快樂之地

複式洋房

BBG1 發表於 17-4-19 21:05
5大4小,3程車机場去酒店;酒店去迪臣港;迪臣港去机場

我都係咁的行程要包車,可否pm司機資料給我。謝謝

大宅

樓主,我都book了airasia 是否上網check in, 去到機場,職員只係做寄行李一part,我二大一小去,只買了一個20kg 行李,是否可以兩個喼加埋20kg 都得. 第一次搭airasia .無咩去旅行經驗. thanks

水晶宮

clokwai 發表於 18-2-22 12:38
樓主,我都book了airasia 是否上網check in, 去到機場,職員只係做寄行李一part,我二大一小去,只買了一個20kg ...

係如果做在網上 check in去到機場做托運行李就可。 有專柜係供已做online check in, 只托運行李。

我回程時係幾個行李一齊托運,.有中有個係超重, 但都無問題。

我唔係好記得airasia係咪只計重量唔計件數。你試下上官網睇下有無指定件數, 或打電話去airasia cs問下。
天空之城, 快樂之地

大宅

PCCW2319 發表於 18-2-22 15:36
係如果做在網上 check in去到機場做托運行李就可。 有專柜係供已做online check in, 只托運行李。

我回程 ...
thanks

別墅

elysion 發表於 17-5-24 08:36
請給我包車司機電話,我10/6去,謝謝

請pm 司機資料,謝謝!

首頁

尾頁

跳至