自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

好辛苦先等到攞樽,点知係次貨,吾知可唔可以換添!激死

大宅

瞓得好勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

我換個間換時講明要即拆,有問題即換

別墅

kc58 發表於 17-4-19 20:33
我換個間換時講明要即拆,有問題即換

我岩岩換左佢話要打去CS換wor!!

大宅

店員都有要求即折即換

wcpcelia    發表於 17-4-21 16:11

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

我換時個店員話就算有問題都唔可以即換,要打电話換!

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我5月頭先有得拎

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

我有一個都係,話要打上去自己換
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

別墅

Me too;我換個間換時講明要即拆,有問題即換

子爵府

玩具勳章

好多次貨喎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

jenny620hk 發表於 17-4-19 22:27
我岩岩換左佢話要打去CS換wor!!

打左去,話要email張相、联絡電話同想去邊間分店攞,大約兩星期喎!但係email左兩日都冇回覆!

首頁

尾頁

跳至