美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇人用緊呢個牌子嘅產品?推介下
係邊度買會平D?

複式洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

禁止訪問

洋房

我係敏感同混合偏乾肌,用緊佢支洗面奶好滿意呀!已經用緊第4支~
我用好多洗面奶都會敏感 (e.g: la roche posay) 但用佢就唔會,仲有少少紓緩我ge敏感~
我第一支係係avaliu.com買ge, 但之後上佢美國官網睇平好多,可惜冇美國billing address買唔到
之後就係skinstore買,但係就同係avaliu.com買ge質地有DD分別,而到期日亦比早前係avaliu.com買到ge早,不過用落都冇咩問題

複式洋房

Meowuu 發表於 17-4-26 01:09
我係敏感同混合偏乾肌,用緊佢支洗面奶好滿意呀!已經用緊第4支~
我用好多洗面奶都會敏感 (e.g: la roche ...

我就係對佢枝洗面有興趣

子爵府

2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

洗面用緊gel同奶,唔覺好太分別
Barrier cream 幾潤,全身都用得
仲有支兩點,買完用得幾次,成日都唔記得用
Gloria

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

用緊洗面gel 大半个月, 下巴暗粒你好左

子爵府

Meowuu 發表於 17-4-26 01:09
我用好多洗面奶都會敏感 (e.g: la roche ...
用美國集運, 包你上癮~~講真, HK 24 /LB, 好平呀~
Let not your heart be troubled: have faith in God and have faith in me. (John 14:1)

大宅

jayk_1030 發表於 17-4-26 10:16
用美國集運, 包你上癮~~講真, HK 24 /LB, 好平呀~

請問點樣集運,上左果個網買,但到填地址點寫呀?

子爵府

JASMINEKI 發表於 17-4-26 14:49
你登記左先, 跟下面指示就ok. 第一次減$20 運費架~~
http://www.buyandship.today/tutorial/
Let not your heart be troubled: have faith in God and have faith in me. (John 14:1)

複式洋房

JASMINEKI 發表於 17-4-26 14:49

我搵到一間賣hk$240, 唔洗上網咁麻煩

大宅

Yeecheuk 發表於 17-4-26 19:03

可以pm嗎?

洋房

jayk_1030 發表於 17-4-26 10:16
我有用集運呀,但官網係要美國信用卡先碌到

大宅

2019勳章

用過面霜, 係香港旺角shop 買, 買左$1000
但覺得麻麻地 我自己唔會再回購

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

Yeecheuk 發表於 17-4-26 19:03

可pm我店名嗎?

男爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都係旺角果到買左枝洗面$240, 一出地鐵站後面就係都幾方便

大宅

我用洗面覺得好乾...

珍珠宮

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

Epionce Daily Shield Lotion Tinted SPF 50潤色物理防曬幾好用

複式洋房

kkpretty 發表於 17-5-15 15:12
我都係旺角果到買左枝洗面$240, 一出地鐵站後面就係都幾方便

我果個就係地鐡站交收,其他嘢都買得幾平,果枝七分鐘400幾咋

複式洋房

Elenalan 發表於 17-5-15 15:35
Epionce Daily Shield Lotion Tinted SPF 50潤色物理防曬幾好用

我試過呀,仲有小小遮瑕效果

首頁

尾頁

跳至
熱門主題