夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

既然唔係好, 又唔係第一次想出去搵食, 咁不如襯早俾自己搵過個高質素D架啦....
.........................................

公爵府

回覆樓主:

分手算把啦
早D放生自己
祝福你!

大宅

米米戀 發表於 17-5-5 17:32
邊到有wts圖?

I mean 如果你睇到 我唔想係public公開

大宅

lovestarry001 發表於 17-5-5 17:34
既然唔係好, 又唔係第一次想出去搵食, 咁不如襯早俾自己搵過個高質素D架啦.... ...

多謝姐妹!我會努力 靠自己企返起身

大宅

ARabbit 發表於 17-5-5 17:58
分手算把啦
早D放生自己
祝福你!

多謝姐妹!我都想喘息下 困住左太耐喇

大宅

雪晴女奴 發表於 17-5-5 17:29
為左個女我點都會俾機會佢~~不過我100%肯定佢地未見過~依個幾月佢都好乖乖照顧我同BB~我希望佢可以KEEP落去 ...

加油!你好運 有粒寶石照亮住你!
我都有兩隻狗狗

男爵府

回覆樓主:

我唔知樓主你幾大,但我早八年前經歴过,我病冇人煮野比我,我叫佢出街食,佢話唔想因为咗住佢join團打机,夜晚經常一個人訓先因为佢玩緊mission
我去買餸,佢叫去買住先,但係game鋪睇game,我拎住成秋餸佢門口睇佢同售貨員吹水神彩飛揚,超失望,到最後佢識咗另一个,而个女仔肯受,佢即時反面唔認人。
拖拖拉拉成年我飛咗佢,真係好慶幸,好在冇泥足深陷,出去識下其他值得你欣賞既人,男人忙,但有事業冇打机,就算人唔得閒陪你万事條氣順好多。
婚姻係开始唔係終結,睇時有咗小朋友仲辛苦

大宅

Yokohamaling 發表於 17-5-6 13:16
我唔知樓主你幾大,但我早八年前經歴过,我病冇人煮野比我,我叫佢出街食,佢話唔想因为咗住佢join團打机, ...

你呢個男人明顯係識左第二個...同我唔同..我無證據佢同人有野
但佢就唔肯為左我斷來往..呃完我一次又一次.....唉

男爵府

回覆樓主:

26歲,大把機會揾個個,佢吾會改到,算拉

大宅

Esther_531 發表於 17-5-10 10:57
26歲,大把機會揾個個,佢吾會改到,算拉
我知我仲有機會...但我怕左喇..好驚...承受唔到第三次.
而家既我...無法自控..真係好可怕~

男爵府

BK Milk勳章

你拍拖係想開心、 搵個一起相處開心的人一齊一輩子。
結左都離得啦! 何況你都未結。
唔好爲嫁而嫁!
你而家連拍拖都唔開心, 咁做咩要一齊。 做咩要咁賤呢?

男爵府

台妹溫柔善解人意,點夠人鬥啊。港男人工高咁多,台妹仲吾受晒溝咩

珍珠宮

歌莉泡泡 發表於 17-4-30 15:45
我地一齊5年,一直同居,仲儲緊錢結婚,佢一路都好鐘意打機,次次打親都著左魔咁,最近有隻game叫傳說對決. ...

算把啦,呢d咁嘅打機男,無得救,襯早搵過個仲好啦

大宅

我老公以前都成日打online game, 婚前婚後都有,有時都見到佢同game友chat或text, 自己都有唔開心,婚前都試過寧願打機唔陪我,嗌過交之後又繼續打,宜家生埋小朋友後就冇再打online game

其實我覺得網上同game團友傾計可以,只要對話唔太曖昧可以接受。但有時我都feel到係對方女仔好主動,有咩唔開心直接同佢講,反正你地都plan緊結婚,咩都要坦誠

侯爵府

歌莉泡泡 發表於 17-5-1 21:15
我胃好痛呀,我已經幾晚訓唔好。。我只覺得我一d都唔重要 即使我踢爆佢溝女都一樣 好辛苦
...

佢咁嘅態度仲好,你更加可以死心,佢又解釋又死khp,仲拖住你啦,26歲好把market, 好快會好返,拖落去都係你輸,即係股票咁,蝕錢實係唔開心,但斬倉仲有本錢買第二隻追返輸個d 喎,呢刻其實佢講咩都唔關你事啦,何必再問,行後一格,諗下如果個個係你個fd, 你會教佢點做,你就明白,祝早日重生

禁止訪問

民房

飛左佢啦,當你儍嘅。

大宅

UPDATE: 9/6

多謝咁多位既姐妹用心建議 我同我男友已經好返
上個月我生日之前本身都仲嘈梗..但我同佢講,我好重視你,希望你可以陪埋我過埋呢個生日
之後佢就無再搵過個台妹打機...我仲發現DEL埋FD(我以為係男友DEL)..好開心啦
安穩左兩個星期,有件小插曲:
有一日我又發現佢同個台妹又一齊打...不過今次係幾個FD一齊玩左2場
我諗左好耐...到底嘈唔嘈佢好...最後我都係無嘈...
但第二日愈諗愈覺得唔妥,我就開佢隻人來睇...見到佢加返佢好友...
我即時好嬲...嬲到BLOCK晒佢GA野....
夜晚佢就上遊戲到搵我(我同佢一齊打機,隻GAME幾好玩)
跟住佢發癲話我發神經......我就同佢嘈...
以為我嬲佢同佢打左兩場...我嬲係佢加返佢好友....
佢就即時DEL返...我鬧佢做埋晒D多餘野....
格左幾日,個台妹又SD MSG問我男友...點解之前DEL左佢..佢加返...又再DEL過...
男友同我講...唔係佢DEL...佢諗可能係我..但諗我性格唔會做呢D野...
個台妹咁講...即係想屈我...明明佢自己DEL又想屈我DEL左佢好友...
我問男友...你信唔信我...佢就話覺得我唔會做呢D野...
我講呢件事出來...係呢個女人真係綠茶婊...心計到呢.....打機FD JA..洗唔洗搞呢D小動作?
兩個人咁唔簡單....
ANYWAY..佢而家好乖..日日都陪住我...
我都對佢特別好,日日整定野等佢放工返來食....又唔發脾氣日日都撒嬌咁囉
係有D假....但我要佢知道我可以好好..好照顧佢~

大宅

唔好因為可惜就夾硬一齊..係你的就係你..

幸運的係...係結婚之前發生....

自己諗清楚個男人仲值唔值得你去愛...OR...佢有幾愛你..

男爵府

歌莉泡泡 發表於 17-4-30 17:12
我唔想再原諒,我怕將來結婚後人老珠黃無得揀時後悔

支持你決定

首頁

尾頁

跳至