自由報料

跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

原帖由 cindyheng 於 09-1-9 19:04 發表

咁有冇 malindi & nanook,thx~

好似有呀, malindi唔知係咪$88定$98, nanook唔知係咪40%off...
你聽日去買啦^^

複式洋房

原帖由 winnie雲妮 於 09-1-9 19:10 發表
真係勁勁勁多人囉....
不過鞋款真係好多....
我都買左5對呀, 每對$88

你買左D咩呀? 都係kids cayman?

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 celialawrence 於 09-1-9 19:41 發表

好似有呀, malindi唔知係咪$88定$98, nanook唔知係咪40%off...
你聽日去買啦^^

無malindi喎! 有對似Malinsi但係全包踭全平底平內籠冇arh位果個款$88

Sassari-$138
athens-$98

侯爵府

好媽媽勳章

好想好想去,但己到預產期!真係唔敢去

[img align=right][/img]

大宅

我幫屋企人買佐兩對,但細佐小小,唔知道有冇得換size呢?有冇人問過特賣場既sale啊?謝謝!

原帖由 yanfaifai 於 09-1-9 20:13 發表

男爵府

原帖由 winghw 於 09-1-9 21:51 發表
我幫屋企人買佐兩對,但細佐小小,唔知道有冇得換size呢?有冇人問過特賣場既sale啊?謝謝!
我畀錢時問過, cashier 話得, 但要去返特賣場 (開到星期日)。 同要視乎果款仲有冇得淨。 6點幾我再上去, 米奇童鞋已經冇晒咁滯。

更正: 今日我都返去換size, 但係唔換得架! sales 話 cashier 講錯information 畀我:;pppp:

大宅

唔該晒。咁我明天一早再上過去。

原帖由 貞貞 於 09-1-9 21:57 發表
我畀錢時問過, cashier 話得, 但要去返特賣場 (開到星期日)。 同要視乎果款仲有冇得淨。 6點幾我再上去, 米奇童鞋已經冇晒咁滯。

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我今日lunch都上左去, 超多人, d人好似唔駛錢咁. 我見好多人都攞住一兩大袋. 因為每個人入場都會派一個大膠袋, 可以裝到十幾對鞋. 我見好多人都買十幾對, 見到有兩個女人拖住三袋, 成三四十對. 好誇張. 不過我自己都買左兩對. 一對自己一對阿仔都係$186.
Latte, 又名臭TE或臭喵

男爵府

請問嗰場大唔大?
會唔會好迫?

原帖由 veronna 於 09-1-9 22:26 發表
我今日lunch都上左去, 超多人, d人好似唔駛錢咁. 我見好多人都攞住一兩大袋. 因為每個人入場都會派一個大膠袋, 可以裝到十幾對鞋. 我見好多人都買十幾對, 見到有兩個女人拖住三袋, 成三四十對. 好誇張. :ig ...

複式洋房

原帖由 PAMELATSE 於 09-1-9 23:09 發表
請問嗰場大唔大?
會唔會好迫?

會場都大架, 大概可以擺到廿幾圍酒...
迫就唔係好迫, 每一個檔口同隔離檔都有空位, 最迫就係童鞋既角落, 早去都要搶架, 都俾人夾住, 但唔早去又無晒size同無晒款...

複式洋房

原帖由 veronna 於 09-1-9 22:26 發表
我今日lunch都上左去, 超多人, d人好似唔駛錢咁. 我見好多人都攞住一兩大袋. 因為每個人入場都會派一個大膠袋, 可以裝到十幾對鞋. 我見好多人都買十幾對, 見到有兩個女人拖住三袋, 成三四十對. 好誇張. :ig ...

哈哈... 咁我咪係其中一個? 我都買左廿二對呀... 都係幫D Friend買囉, 實在太抵麻! 我都有見到好多人仲多過我, 排隊俾錢果時我前面果個都係兩大袋, 另外仲有個男人買$25果D買成十幾對, 十幾個鞋盒咁囉住!

複式洋房

原帖由 yanfaifai 於 09-1-9 20:13 發表

到左預產期都可以去, 不過唔好同人地迫啦, 叫埋你老公同你一齊去睇會好D~

大宅

想問大家, 如果唔係一定買一元那些款, 駛唔駛咁早去呢??小朋友款多唔多呢??

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 celialawrence 於 09-1-9 23:18 發表

到左預產期都可以去, 不過唔好同人地迫啦, 叫埋你老公同你一齊去睇會好D~

最驚見到咁平時忍唔住, 忍吓手or扮冇聽過啦!BB同你平安最重要!啲人真係好狼, 得罪講句, 最無禮貌係啲亞婆同啲男人, 反而今朝我摷$25對時, 女人們都有紋有路, 但俾啲中年亞叔啲指甲where損咗隻手...吹脹(我覺得佢地似買去賣, 乜size都攞)有好多中坑買啲$25對買咗二十幾三十對???????

複式洋房

你啲鞋好靚好抵!

多謝報料

原帖由 celialawrence 於 09-1-9 18:36 發表

小童鞋每對都 ...

大宅

嘩!真係好抵呀,我都想買對比亞女呀!可惜我係全職媽咪,個女得一歲,真係想走開都走唔到呀!

有平野我都買唔到啦!
有冇媽咪可以幫我買一對for兩歲既鞋呀!

大宅

好想好想去呀...!

翡翠宮

原帖由 samsonlee 於 09-1-9 23:31 發表
想問大家, 如果唔係一定買一元那些款, 駛唔駛咁早去呢??小朋友款多唔多呢??

今朝我11:30去到, 唔使排隊因為好多人要番工, 但個塲啲人係迫哂响$25檔, 小童size檔唔算太迫, 到$25檔冇乜貨就冇哂人....直到十二點零開始附近啲人放lunch, 同塲內好多人打電話通知親友有平嘢, 就開始愈來愈人多, 俾$都要排成個鐘(EPS/Visa/MC), 俾現金就快好多, 我排咗唔使20分鐘就走得。

但聽日星期六、日加埋揚哂有個特賣塲就唔敢包

翡翠宮

原帖由 happybaby212 於 09-1-9 23:38 發表
嘩!真係好抵呀,我都想買對比亞女呀!可惜我係全職媽咪,個女得一歲,真係想走開都走唔到呀!

有平野我都買唔到啦!
有冇媽咪可以幫我買一對for兩歲既鞋呀! ...

你囡囡隻脚長幾多呀?計cm噃!

男爵府

最細 size 10/11, 即係 17-18cm. 兩歲有排都唔啱著。

首頁
12345...7

尾頁

跳至