自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

睇完揾老公心得個鋪,醒起以前有遇過好小心眼既男人,我覺得係屬於 ' 雞肋類別 ' ,後來分開左我都其實理解唔到佢既怪異行為

印象最深刻係大家講下閑計輕輕鬆鬆好地地,但佢都好似不能自制地永遠估你背後有咩用意,會測度你試探你,久不久你就感覺到佢係度計算大家分別付出左幾多金錢,心機同時間係段感情度,話佢唔愛你又唔係,但話愛你咩?又好似唔完全正確

複式洋房

回覆樓主:

好彩未遇過

wcpcelia    發表於 17-5-4 19:30

男爵府

可能性格問題,佢慣左呢啲思維。我諗佢唔係唔愛你

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

teaspoon 發表於 17-5-4 08:00
可能性格問題,佢慣左呢啲思維。我諗佢唔係唔愛你

比人害過卦

男爵府

jump.jump 發表於 17-5-4 05:18
睇完揾老公心得個鋪,醒起以前有遇過好小心眼既男人,我覺得係屬於 ' 雞肋類別 ' ,後來分開左我都其實理解 ...

呢個男好計較,好恐怖下

伯爵府

Same as my exbf
成日話點解就我咁多 我都唔就返佢
其實係我就佢就到好辛苦
我塊臉笑少左都差度我
一嘈 係咁數落我
分手我舒服啦

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我遇過一件極品。

當時單身,有日平日放假,有個男人約我睇戲。

睇戲前,佢話有套戲都想睇,果2套我都ok,就決定2套都睇。其實都係幾十蚊張飛,佢話佢請我睇第一套,然後我買2張第2套既飛,我都覺得ok。

睇完,佢話一齊去星bucks飲野,咁2個就坐左入去,佢問我飲咩,我就講左,佢起身去買。買完返黎一坐低,杯野未掂過,佢就想收數,而頭一句係“因為你未係我女朋友……”
第一句已經好un耳,我未覺得要考慮到呢d喎~ 真係唔係咁熟! 佢繼“所以我覺得我無需要請埋你,但如果你係我女朋友既話……”

我頂佢唔順,打開銀包拎3x蚊出黎, 放晌枱,個身擰去另一邊,拎杯野飲幾啖,起身走,88都唔講。

我好後悔,其實以佢想用杯星bucks黎挾我即刻做佢女朋友,已經想串佢,但都真係唔想同佢講野,我應該可以唔俾3x蚊,唔花30秒飲幾啖,直接佢講完果3句,我就起身走人,佢出錢,留返佢自己飲,一樣好公道。

wcpcelia    發表於 17-5-4 19:30
我是一隻喵

男爵府

siumeow 發表於 17-5-4 09:12
我遇過一件極品。

子爵府

我遇過一件極品。

嘩……,呢件極品,真係cheap到冇朋友呀!

別墅

我遇過一件極品。

真係極品no.1, 換轉係我都一定比番錢佢,費事一陣四圍唱我爭佢錢

珍珠宮

吳知算吳算遇過

第一位係一個低b仔,做功課同佢同組,佢吳做野,我係組長所以要我嗌埋佢果份。事後佢單方面當左我係女朋友,問我幾時去佢屋企食飯,佢話我幫佢做功課即係對佢表白,佢仲同我講結婚好曬錢同無為,直接同居最實際,紙都吳洗簽,我特登同佢唱反調話結婚係一生人一次,我要做到好難忘,一定要五星酒店擺百幾圍,人月多月好,吳收人情當請食飯都得,好彩你吳係我男朋友,佢當然發神經啦又,佢太煩,舅父就叫表弟扮我男朋友,用我電話打比佢黎鬧走佢,先半甩難,另果半未甩難係因為我幾日後無意中係yahoo知識+度講我,好想嘔呀......到我結婚果晚,有請大學同學嘅,佢地果晚都收到低b仔嘅電話,比佢用粗口問候

另一個都係大學同學,佢約我老友2月14出街睇戲食飯,睇完戲話aa制問人拎返錢,所以晚飯時朋友提議食kfc,佢又吳肯,死扭爛扭食高級餐廳,貴夾吳飽果啲,飯到時佢話我老友細食就北走人地一半飯自己食埋,臨別時雖有送禮物,但老友一返到家打開,入面張卡上款不是佢個名,所以懷疑件野送過比人。事後人地單方面當左佢係女朋友,叫佢出街時老友又成日話約左我而推左佢,佢就覺得我吳知同老友講左啲咩野,害到佢無左個女朋友,,block 曬我fb,MSN. ,我覺得佢傻嫁

伯爵府

我遇過一件極品。

比!梗係比嗰$3x啦!呢世都冇爭佢野,可能你唔比錢,佢第二日打比你問你拎添呀

子爵府

回覆樓主:

冇,就算有,都系一次過

伯爵府

我遇過一件極品。

嘩,尼件極品真係勁小家。

男爵府

good_pig 發表於 17-5-4 08:14
比人害過卦

都有可能。或者佢屋企人係咁思維,下一代都咁諗野,都唔出奇。

禁止訪問

公爵府

2018復活節勳章

我遇過一件極品。

Cheap 到咁,連$30 都唔想付出,好在露出真性情睇到真面目,都算佢做返件好事。

男爵府

2018復活節勳章

我識過一個男同學~

大家公認佢係小氣

從來只有佢串人 人地串佢 佢會發老脾

成日R煙食 佢自己唔係無

成日呃飯食..... 我地成班食LUNCH

佢唔叫 佢等D女仔叫左 就話人地食唔晒~ 之後幫手食.....

佢唔係無錢.... 佢成日轉新手機 名牌袋

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

sumsum_so 發表於 17-5-4 10:16
比!梗係比嗰$3x啦!呢世都冇爭佢野,可能你唔比錢,佢第二日打比你問你拎添呀
...

又係喎,佢係隔離department 同事,一陣佢過黎寫大字報,淋紅油就大鑊!

真係無諗過隔離department 會請埋呢d不正常人類, 浪費左一日
我是一隻喵

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

Angel_Rose 發表於 17-5-4 10:15
吳知算吳算遇過

第一位係一個低b仔,做功課同佢同組,佢吳做野,我係組長所以要我嗌埋佢果份。事後佢單方 ...

我果件極品都叫想用free 我30蚊黎引我丫~

嘩~你呢件仲正,你送分俾佢,問都唔問,已經當你係佢女友,真係唔止嚴重弱智,仲有埋妄想症。
我是一隻喵

首頁

尾頁

跳至