網購天地

跳至

首頁
45678...32

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

littlesister 發表於 17-6-19 13:56
考慮緊買#85 部九陽,定買山本,選擇困難症

山本我都睇左好耐。評價不錯。大容量而家2百幾都好抵買。
九阳係我最喜歡品牌。但我人多似乎唔夠大。
我拍果部係貪佢紫色 又夠大

要靚仔就九阳

子爵府

blackberry 發表於 17-6-19 14:22

山本我都睇左好耐。評價不錯。大容量而家2百幾都好抵買 ...

請問你拍嗰部好用嗎? 佢個容量好似幾大

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

LingLing0129 發表於 17-6-19 14:56
請問你拍嗰部好用嗎? 佢個容量好似幾大

我尋晚先拍咋!
唔急的話等我報告

s333好似用緊,等佢答

大宅

blackberry 發表於 17-6-19 14:57
我尋晚先拍咋!
唔急的話等我報告

是不是這個?

Cheuk2012    發表於 17-12-14 00:18

翡翠宮

lsmelody 發表於 17-6-19 15:57
是不是這個?

yes

大宅

blackberry 發表於 17-6-19 12:09
佢咁答。算啦!咁平試下都抵玩。我想烤原隻雞同猪手

無炸籃,d油咪逼唔到,點住d食物?

翡翠宮

熊大 發表於 17-6-19 16:34
無炸籃,d油咪逼唔到,點住d食物?

有個隔油架

象牙宮

bkpokk 發表於 17-6-19 11:38
呢個無炸籃,只有塊隔底架

吉 xxx 氣炸鍋, 平左, 就是藍子改為 氣炸鍋网架 。(我把老煮一下, 再洗, 超好洗)
做 cake 需要。藍子。 焗芝士意, 也可用 不秀鋼盤, 錫箔紙盒。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

kenyuen 發表於 17-6-18 19:44
九阳KL-32I92空气炸锅家用智能无油无烟多功能电炸锅薯条机,点击链接再选择浏览器打开http://tb.am/gg4pi,或 ...

請問有無賣家名?條link開唔到

象牙宮

blackberry 發表於 17-6-19 12:09
佢咁答。算啦!咁平試下都抵玩。我想烤原隻雞同猪手

猪手, 烤德國豬手。

先炆熟才烤 ?

我是不介意有冇藍子。 廚房內必有代替物。
我從來沒有要一 set 過, 家具該是通用的。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

keroppipooh 發表於 17-6-6 22:16
得左

你D雞翼,完成後油5油?

男爵府

畀面勳章

我掛念嫲嫲 發表於 17-6-19 16:54
請問有無賣家名?條link開唔到

九阳KL-32I92空气炸锅家用智能无油无烟多功能电炸锅薯条机【包邮】
【在售价】699.00元
【券后价】499.00元
【下单链接】http://c.b1yt.com/h.m6KLGp?cv=zR3p0Zsjz5b
-----------------
复制这条信息,¥zR3p0Zsjz5b¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

伯爵府

BK Milk勳章

我想知道有沒炸排骨效果。小排骨做菠蘿排骨那種。我用焗爐烤耐些,雞塊都有炸的效果,15,16中

琥珀宮

畀面勳章

blackberry 發表於 17-6-19 14:22

山本我都睇左好耐。評價不錯。大容量而家2百幾都好抵買 ...

我見九陽呢部新款既都幾大部,其實我地得3個人,好多時得兩個人架咋

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

lsmelody 發表於 17-6-19 17:04
你D雞翼,完成後油5油?

唔駛落油之餘佢仲自己迫埋d 油出黎,食果時唔會成口油,正

男爵府

kenyuen 發表於 17-6-19 17:22
http://c.b1yt.com/h.juBUbR?cv=fS7pZCT9PoH
-----------------
复制这条信息,¥fS7pZCT9PoH¥ ,打开【 ...

大宅

回覆樓主:

我仲未成功整到椒鹽豆腐
我的製成品,完全唔係嗰一回事

我跟呢個menu
http://aamamacooking.blogspot.hk/2017/06/air-fryer-crispy-bean-curd.html?m=1#more

翡翠宮

333s 發表於 17-6-19 16:51
吉 xxx 氣炸鍋, 平左, 就是藍子改為 氣炸鍋网架 。(我把老煮一下, 再洗, 超好洗)
做 cake 需要。藍子。 ...

我有焗爐。焗盤。所以冇所謂
本人自問廚藝ok。但炸物考起我,次次俾油彈傷手。怕怕。一盤油炸完又要處理好麻煩,但3個寶貝鍾意食香口野,冇位都要淘

象牙宮

blackberry 發表於 17-6-20 10:49
我有焗爐。焗盤。所以冇所謂
本人自問廚藝ok。但炸物考起我,次次俾油彈傷手。怕怕。一盤油炸完又 ...

以我了解的你, (不能說很深了解)

焗盤問題, 對你是芝麻小事。 你的智慧.... 超越一切啦。

用氣炸煱后.... 廚房油漬似少了。

我沒有焗爐, 有以下。
燒烤杯。

烤紅薯鍋。(栗子, 雞, etc )

理性討論交流者。

象牙宮

熊大 發表於 17-6-19 23:40
我仲未成功整到椒鹽豆腐
我的製成品,完全唔係嗰一回事

豆腐停干, 下少少鹽。

先預開氣炸鍋 高溫。豆腐入鍋。 烤時間長D。

九成似炸豆腐呀。

我家飲食法: 食蛋, 豆, 魚... 多于肉。

理性討論交流者。

首頁
45678...32

尾頁

跳至