美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

管理員

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 BB防敏心得分享勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 DHA勳章 +3金熱血 玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

「大家跟同一個餐……點解人哋減得多咁多?」這與你的代謝循環有關。

減脂效果視乎代謝率

減肥儀器的原理多是爆破脂肪細胞,將脂肪液化後經淋巴運往肝臟,重新轉化成脂蛋白,再化成能量使用,繼而瘦身。瘦得多與少,要視乎代謝和能量轉化的速度。

肝臟是排毒器官

肝臟所分泌的膽汁,能助排毒、脂肪的分解、轉化與吸收。肝虛者膽汁分泌不足,最直接導致代謝轉化減慢;而且五臟相生,肝虛,心脾肺腎也會受到波及,影響代謝。即使療程後脂肪液化了,也需較長時間才能轉化成能量。

「韓式養生」好處

酗酒、熬夜、過勞、服藥,均傷肝,這類人士要做「韓式養生療法」。療程模擬中醫推拿十法中的「敲打」,能疏通肝膽經和修緊贅肉,增強膽汁分泌及排毒。之後無論是跟飲食或做爆脂儀器,效果相得益彰。

【養生不老】

氣滯血瘀、經絡不通,則肥腫脹痛。中醫營養學 + 科技儀器,幫你內外全通,刮走疲勞不適,氣血紅潤、煥然一新。

$1,988即享5次淨化養生療程,附送20天健康食品。

預約: https://bit.ly/2V4YNZO

【10日瘦10吋】

「10日瘦10吋」共有六項療程,集中醫營養學、自然療法和高科技療程於一身。替客人分析陰陽體質和飲食習慣,再選配專屬儀器和食療。

預約: https://bit.ly/2SCDUqR

【無宿便一身輕】

排毒酵精含高濃度酵素精華,獲香港浸大SCCL【臨床研究證實】,飲用後體脂肪率、體重、皮下脂肪全面下降,100%受訪者認同能改善排便。

購買: https://bit.ly/2EEsAmf

如想了解更多,Dr Angel 親自解答你的問題。

https://goo.gl/3DdJG2

百分百真人實証: https://goo.gl/sf8hvw

有更多粉絲分享療程效果,來加入我們吧! https://goo.gl/3WhBdz

禁止訪問

別墅

生完 BB 已經 11 個月,下半身點努力都減唔到,大髀內側係重災區,有咩療程可以幫到我?

大宅

BKMAMIMAMI 發表於 17-7-17 17:48
生完 BB 已經 11 個月,下半身點努力都減唔到,大髀內側係重災區,有咩療程可以幫到我? ...

me too

王國客戶

回覆 BKMAMIMAMI 的帖子

好多女生都有下半身局部肥的問題,這是由於缺少運動和經常坐,令到氣血未能有效流到下半身所致。要針對瘦下半身,必須靠運動、浸浴和做療程。運動可以做瑜伽和快步行(不建議跑步,因為傷關節);浸浴或足浴都可,每星期三次,每次15-20分鐘,能促進下半身氣循環;療程方面,建議可參加我們「10日瘦10吋」優惠,10日內可做6項療程,能跟顧問反映想針對瘦哪個部位。
下半身脂肪屬肥厚脂肪,做運動的確能修型,但大腿內側這些鬆泡泡的肉,做運動未必很快能見效,所以運動+療程是最有效的選擇。

大宅

坐得多,個belly好大,通經絡有冇用?飲酵精會吳會肚ALL?

大宅

Poo得好勳章

陀住B好驚之後收唔到身,有冇咩可以做等生完快D瘦番

王國客戶

回覆 KatrinaYY 的帖子

肚腩大主要與體內排素多有關,應著重飲食,忌吃加工食品,應多食用生鮮食物以攝取酵素,當然最好是配合飲用排毒酵精。酵精並非瀉藥,而是溫和地將黏附在腸道壁的頑固宿便推走,飲用後會有排水便的效果。至於每天會排多少次,則視乎個人體質。

王國客戶

回覆 雞比媽 的帖子

有些產後媽咪一直修身不果,除了受到遺傳基因影響,「肥媽不肥胎」;另一大原因就是由於坐月子坐得不好,氣血補不回來。「氣不通則痛、血不通則腫」,加上脾胃損傷,脾失健運,水分會滯留體內形成濕,引致「肥胖」、「肥腫」,身體虛弱、易病、手腳冰冷等。只要坐好月子,滋肝補腎、調和五臟、健脾胃,自然能利水消腫、潤肺養顏。再配合餵母乳和做適量運動,促進雙腿血液循環,產後自然能面色紅潤、四肢纖瘦。

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主

我係OL 成日坐係度
下半身肥胖加小腿水腫

別墅

請問我生完幾個月,全身都比陀bb時瘦返啲,唯獨肚腩仲好大,肚皮鬆咗收唔返。請問有咩療程可以幫助收肚腩?

王國客戶

經常坐,少運動,也會導致氣血循環差,只要做一些通經絡的療程,再配合健康飲食,瘦身自然能夠事半功倍!而酵精是天然產品,能溫和地將宿便清除,飲用後會有排水便效果

王國客戶

回覆 雞比媽 的帖子

產後只要坐足月,補好身,代謝能變得更好!所以建議產後坐足月和哺乳期後,才開始跟餐

男爵府

2019新春慶豚圓

Angel__Face 發表於 18-3-7 13:06

經常坐,少運動,也會導致氣血循環差,只要做一些通經絡的療程,再配合健康飲食, ...

想問排毒酵素是否要長期飲? 我好怕飲的產品的,聞有無味嫁?

王國客戶

回覆 jwy2 的帖子

酵精一般建議至少連續飲用21日,因為酵精是由天然蔬果發酵而成,不是瀉藥,需要連續飲用一段時間才會見效。味道則類似酸梅湯

大宅

回覆樓主

請問做六次機是咩機 同埋係做咩位?

大宅

回覆樓主:

有無人一起試下,全身肥胖咩療程好?

複式洋房

TSOIWL 發表於 18-4-11 10:41
有無人一起試下,全身肥胖咩療程好?

我比錢join左 course,鐘意佢焗毯出一身汗同埋全身按摩

大宅

cariskoo2002 發表於 18-4-11 16:15
我比錢join左 course,鐘意佢焗毯出一身汗同埋全身按摩

效果如何,大概咩價位?

複式洋房

TSOIWL 發表於 18-4-11 16:20
效果如何,大概咩價位?

焗毯對我好work,可能我好水腫,焗完冇左兩磅,佢每期promote唔同,你問下顧問會清楚d,我半年前join 1988 body同facial都試哂

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊