美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

服務很好 唔hardsell👍🏿

王國客戶

回覆 文迪羊 的帖子

$1988必須要準時到店做機,同時乖乖跟飲食。根據數據分析,97%客戶參加$1988後,都能於10日內減10吋或以上。至於會否反彈,當然要視乎客人完成療程後還有沒有好好的跟飲食,如果客人完成療程後就大飲大食,食一啲唔健康的加工食物,那當然會反彈

王國客戶

回覆 chenshuilan 的帖子

$1988必須要準時到店做機,同時乖乖跟飲食。根據數據分析,97%客戶參加$1988後,都能於10日內減10吋或以上。至於會否反彈,當然要視乎客人完成療程後還有沒有好好的跟飲食,如果客人完成療程後就大飲大食,食一啲唔健康的加工食物,那當然會反彈

王國客戶

回覆 oilamyoyo 的帖子

無問題的,AK酵精係由全天然蔬果發酵而成,無任何副作用,亦可配搭其他營養補充品食用

複式洋房

回覆樓主:

是否真加?

王國客戶

回覆 megastar 的帖子

明碼實價,不另收費。也有數據證實,98%客人參加$1988療程後,成功於10日內減10吋或以上。建議加入我們安麒天使群組,有很多客人親自分享療程效果。
群組:https://www.facebook.com/groups/517324398344582/

複式洋房

嘩,好成功

王國客戶

回覆 Kitty22485 的帖子

$1988 十日瘦十吋有好多成功例子, 不妨加入我哋既fb群組, 有更多真人實證分享
目前$1988做緊 "二人同行 一人收費" 優惠, 優惠期只至11月30日, 快啲同朋友一齊報名啦

大宅

2020勳章

$1988 二人同行一人收費做到幾時?有啲咩療程包括?

王國客戶

回覆 abcdliu 的帖子

$1988 二人同行一人收費優惠只至11月30日, 所以要盡快把握機會參加啊!$1988共有四款套組, 分別是瘦身/ 養生/ 美顏/ 美胸, 每款均有幾項療程做, 另外再送健康產品, 請問你對邊項有興趣?

大宅

2020勳章

Angel__Face 發表於 18-11-30 10:01

$1988 二人同行一人收費優惠只至11月30日, 所以要盡快把握機會參加啊!$1988共有四款 ...

唔好意思呀,我而家先睇到你地嘅回覆,想問優惠仲有冇呀?我想試面部同埋想問有咩產品送呀?

王國客戶

$1988二人同行一人收費反熱熱烈, 現加推至12月31日, 快啲報名啦!
$1988面部優惠共包括5項facial, 有緊膚/ 保濕/ 抗氧功效, 再送青蜜柑平衡護膚霜.
而家開始轉天氣, 係時候要好好打好肌底, 否則一轉乾就好易甩皮, 到時點敷mask都於事無補! 參加$1988做啲夠晒潤既facial就最適合

另外提提你, 現時ANGEL FACE fb專頁正推行「曬溫馨」分享遊戲, 只要同親朋好友齊齊到分店享受療程, 再於安麒天使群組上載相片, 即有機會贏得$31000療程! 詳情請參閱ANGEL FACE fb專頁

大宅

2020勳章

Angel__Face 發表於 18-12-3 15:49

$1988二人同行一人收費反熱熱烈, 現加推至12月31日, 快啲報名啦!

請問女女15歲可一同參加嗎

王國客戶

可以, 但必須由家長陪同及簽署同意書

王國客戶

其實青春期既小朋友都好適合做facial因為發育期既青少年男女, 皮膚幼嫩得來又有油脂分泌旺盛問題, 好易有暗瘡粉刺.

呢段期間要細心護膚, 千萬唔好多手擠暗瘡, 否則將來好容易有疤痕.

ANGEL FACE有多款facial有效溫和護膚, 強化皮膚防禦力

大宅

2020勳章

Angel__Face 發表於 18-12-7 10:56

其實青春期既小朋友都好適合做facial因為發育期既青少年男女, 皮膚幼嫩得來又 ...

謝謝回覆!我已預約左帶埋亞女去試喇(emoji)(emoji)

王國客戶

enjoy
完成療程記得喺fb 群組開心share, 有機會贏得$31000療程架

洋房

BKMAMIMAMI 發表於 17-7-17 17:48
生完 BB 已經 11 個月,下半身點努力都減唔到,大髀內側係重災區,有咩療程可以幫到我? ...

去angel face減肥,跟埋佢地飲食,好快就有效,快D去啦!

王國客戶

回覆 ConnieHKYing 的帖子

多謝支持$1988 二人同行一人收費優惠,現有客戶亦能夠參加,快啲搵朋友一齊join啦

民房

KatrinaYY 發表於 17-7-28 16:49
坐得多,個belly好大,通經絡有冇用?飲酵精會吳會肚ALL?

甘你依家用緊什麼產品

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊