心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

有D野唔識講,情緒差左好耐,好似開心既感覺唔知去左邊,個人好迷失,冇動力去做任何事,連自己既最愛活動籃球都放棄左,究竟我係情緒開始有問題定係…………?

別墅

jasonkidd 發表於 17-5-8 02:19
有D野唔識講,情緒差左好耐,好似開心既感覺唔知去左邊,個人好迷失,冇動力去做任何事,連自己既最愛活動 ...

keep左幾耐?如果係快去睇下醫生

大宅

小小宇宙 發表於 17-5-8 02:46
keep左幾耐?如果係快去睇下醫生

個幾兩星期,開心唔係冇,只係……,唉

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

是否每事都唔順利呀?

男爵府

做開心既事

大宅

個腦唔好諗野,盡情訓覺、食美食、去玩。

諗問題唔會將問題解決左,只會愈諗愈煩

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

jasonkidd 發表於 17-5-8 02:19
有D野唔識講,情緒差左好耐,好似開心既感覺唔知去左邊,個人好迷失,冇動力去做任何事,連自己既最愛活動 ...
要睇下醫生會好的

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

今時今日心情都好差,我知自己唔係一個好男人,亦唔係一個好男友好爸爸,自己真係開始做唔到對方既要求,話自私又好點都好,我冇求過任何人一定要對我好或者做到一百分,失業之後,可能自己覺得自己好失敗,自己開始亂諗野,開始諗多左,曾經有想死既念頭,但係又做唔到,明知死左帶比好多人麻煩,令人有缺失,可能自己有信仰啦,死真係解決到所有野既話,可能真係會做……,但諗深入D,仲有關心我既人,我好想做到好好先生好爸爸,我唔知做唔做到?好失落呀

男爵府

jasonkidd 發表於 17-6-5 02:39
今時今日心情都好差,我知自己唔係一個好男人,亦唔係一個好男友好爸爸,自己真係開始做唔到對方既要求,話 ...

一定要為你的小朋友生存下去,爸爸是無可代替的

禁止訪問

大宅

buybuybuy 發表於 17-6-5 23:01
你快啲去睇心理輔導,唔係社工嗰啲,係專業嘅輔導員或臨床心理學家,你思考已進入抑鬱傾向,再拖就要食藥 ...

唔係掛?

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至