自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有沒人用pccw住宅電話續約$34/月嘅plan呀?
個plan係123, 789,131415呢幾個月free架嗎,
我收到pccw statement叫我交123呢3個月嘅錢,
我見到緊係唔理佢唔交啦,佢地賤到今日cut左我條線,
之前完全沒電話錄音通知.

大宅

原帖由 KAREN829 於 09-1-9 15:37 發表
個plan係123, 789,131415呢幾個月free架嗎,
我收到pccw statement叫我交123呢3個月嘅錢,
之前完全沒電話錄音通知.:anger ...

我昨天同個cs bargain, 佢offer 比我個plan同妳個差不多(簽24個月,平均$36.5/month), 不過我同佢講要再考慮下....重未join.

我個billing period同妳剛相反, 會唔會係我誤會左意思呢?
個cs同我講, 第123, 789,131415, 192021要比$88/month(即123, 789,131415, 192021每期要比$264,即月費$110 但回饋$22/month), 第456, 101112, 161718及222324個月free唔駛比$喎...

唔好咁嬲 la, 妳先睇下張單, 係咪已經叫妳比$264先, 如果係, 個plan應該生效左......可能係佢係電話講得唔清楚, 妳誤會左意思jet....試下打返電話上1000, 了解返件事先la
[size=large]我家有隻百厭貓[img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/25/logo_copy2.jpg[/img]

男爵府

原帖由 KAREN829 於 09-1-9 15:37 發表
之前完全沒電話錄音通知.:anger ...

我個PLAN同你一樣, 無問題喎, 你打上1000問清楚.

首頁

尾頁

跳至