跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

原帖由 小倩 於 10-8-19 02:46 發表

個個都忙嘛...
下星期要上小一適應班啦~
暑假得返10日 (雖然小K仲係返緊學~)

1/9返8點, 都唔知點剷佢起身

小k 起8點, 返學返幾點ar, 達達6:45分已被我嘈醒, 7:20分出門口, 步行返學校
自從達達返學後, 我日日返工都釣魚
我要變成童話裡 你愛的那個天使 張開雙手變成翅膀守護你

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 daikam 於 10-9-14 10:50 發表

小k 8點, 返學返幾點ar, 達達6:45分已被我嘈醒, 7:20分出門口, 步行返學校
自從達達返學後, 我日日返工都釣魚

係返8點呀...
6:45-7:00起身
7:00-7:20梳洗換衫食早餐
7:25落樓行去校巴站
7:35上校車

放學自己接, 响綜合大樓做埋功課, 4:30上去接埋豬弟~

呢幾個星期我要上再培訓班學寫網頁, 返到去都

男爵府

小朋友返了小學,大家都比較忙,晚上要早D休息!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 monica_kam 於 10-9-15 10:39 發表
小朋友返了小學,大家都比較忙,晚上要早D休息!

噚晚簡直攞命
溫8句英文默書, 溫到12點都唔識

大宅

HELLO 咁多位2004精靈BB嘅精靈媽咪,
我仔仔-PACO, 都係 2004 BB 呢GA .
大家GE 小朋友都上小一LA, 功課及温書有困難嗎?? 係咪都為泥緊GE測驗頭痕吖?

想請問下有無比小朋友去補習班?
E+我有需要幫PACO 安排LA, 因為佢做功課GE 情緒好唔穩定, 有時好快搞掂, 有時就拎住支筆發呆. 之後就影响埋温習進度.

所以想揾補習(功課輔導), 能夠係我返家前幫佢搞掂功課, 咁我回家就可以同佢温書啦.
[size=medium]HiHi咁多位! 入o黎睇o下BB朗D相啦!! 溢溢 悅悅 無限Fun [size=x-small]朗B話: 亞媽真係好鬼懶ga, 我小學la..有無新相牙

王國長老

上咗小一, 好好好靜~~~

首頁

尾頁

跳至