想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

我都係深圳中山泌尿外科醫院做,剛剛打左2日針

大宅

w_sauying 發表於 17-9-2 08:54
想問下落馬洲轉幾號車去醫院? 唔該哂

我係羅湖坐的士去,廿幾蚊!好快到

複式洋房

魚蛋仔 發表於 17-9-2 12:35
我係羅湖坐的士去,廿幾蚊!好快到

Thanks ~~ 我仲考虑緊, C6想再試試 自然先。。

大宅

w_sauying 發表於 17-9-2 14:27
Thanks ~~ 我仲考虑緊, C6想再試試 自然先。。

我覺得可以先去做左檢查先,如果雙方都無問題,再試自然

大宅

lihau 發表於 17-6-1 12:18
彭醫生,不過同成唔成功同佢冇關係,因我兩次都唔係佢

請問你有無用特定醫生架 ? 那個識講廣東話 ?
初診是否要預約 ? 要帶什麼資料上去 ?
比佢哋驗身要幾錢 ?
唔好意思 ! 因想去做,比較多問題 Thanks !

別墅

coiecheung 發表於 17-9-6 16:16
請問你有無用特定醫生架 ? 那個識講廣東話 ?
初診是否要預約 ? 要帶什麼資料上去 ?
比佢哋驗身要幾錢 ? ...

初診唔使預約,地下開張生殖科醫療咭,好似$30人仔左右,然後上4樓分診台問姑娘邊個醫生識講廣東話,之後佢地會教你點做!搵開嗰個醫生就以後都係佢幫你跟架!

大宅

lihau 發表於 17-9-6 16:26
初診唔使預約,地下開張生殖科醫療咭,好似$30人仔左右,然後上4樓分診台問姑娘邊個醫生識講廣東話,之後 ...

想問c6係咪第一次都要一齊上去呀?駛唔駛帶結婚證書 ?

別墅

coiecheung 發表於 17-9-6 19:52

要帶!最好同c6一齊去,一齊聽了解下!
而且如果你決定做,c6可以當日檢查埋,最好月經第三日上去做埋某啲檢查,唔係又要再上過去!

別墅

coiecheung 發表於 17-9-6 19:52

其實你可以dl 中山生殖個app,可以在線諮詢。
另外wechat id (szzsivf) 有咩唔明可以在線問,我嗰陣時有咩都係在線問d姑娘

大宅

lihau 發表於 17-9-6 20:00
要帶!最好同c6一齊去,一齊聽了解下!
而且如果你決定做,c6可以當日檢查埋,最好月經第三日上去做埋某啲 ...

唔該哂 ! 唔好意思~ 問漏咗……第一次應帶幾錢上去好 ? 收唔收卡 ? Thanks

大宅

lihau 發表於 17-9-6 20:06
其實你可以dl 中山生殖個app,可以在線諮詢。
另外wechat id (szzsivf) 有咩唔明可以在線問,我嗰陣時有咩 ...

明白 ! 唔該哂

別墅

coiecheung 發表於 17-9-6 20:10
唔該哂 ! 唔好意思~ 問漏咗……第一次應帶幾錢上去好 ? 收唔收卡 ? Thanks
...

我見到有咭機,但唔清楚
第一次上去我帶兩萬人仔,唔記得當日用咗幾多!佢哋做乜嘢都係先俾錢,然後先幫你做,所以你唔需要擔心,如果你帶唔夠錢就下次先至會做!

大宅

請問有冇中山資料可以俾我嗎~?謝謝

別墅

回覆樓主:

我在深圳做試管,一次成功,仔仔現在兩歲幾啦

複式洋房

coiecheung 發表於 17-9-6 20:10
...

初次檢查帶8千-1萬人民!

複式洋房

福田口岸,出关大楼後,轉左, 坐203/ 204M巴士, 第三個站下車, 下車後, 向前行2,3分鈡就見到

複式洋房

Kattybebe 發表於 17-8-4 23:33
我想問下3-4萬,意思係咪放一次次入去嘅價錢?唔成功又要要比3/4萬?

檢查費$10000,抽卵约$10000, 放胎約$10000, 大約$5000是針药費。
不成功, 就可能重複抽卵和放胎。
因抽卵相对便宜, 对少卵的jm 較合適

別墅

我呢輪上去係皇崗關口附近租公享單車踩10分鐘就到,幾方便又舒服!
但宜家醫院裝修緊,好大塵。睇黎起碼月中先裝修好,不過我今個星期六都要上去做埋最後一輪檢查。

複式洋房

回覆 pingcheung 的帖子

想請問驗色體係可以開針前 抽血驗左先? 咁同PGS 個D 用胚胎黎驗有咩分別? 係咪先生都要驗架?

大宅

回覆 kimjim 的帖子

其實都見吾少香港人 ,但香港人好静好低調,反而內地人主動好多。

首頁

尾頁

跳至