嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

hi 各位媽咪
想問下你們,小朋友著咩牌子羊毛底衫保暖?
邊隻牌子好d?

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 candywyp 於 09-1-11 20:14 發表
hi 各位媽咪
想問下你們,小朋友著咩牌子羊毛底衫保暖?
邊隻牌子好d?

買過chicco, bb起粒粒, 之後轉左morley, 好好多, 又夠暖

大宅

我買左黃色日本製小雞果隻牌子

幾好著(好在chicco好多 ),最緊要唔貴,係普通賣bb衫既鋪頭都有,$55-$60有一件,好抵

我本來話買兩件,個sale話一件夠喎,佢話羊毛底衫裡面著左底衫,所以唔使洗,佢話洗得多唔暖,最多只係拎去哂太陽就可以了

男爵府

我都係同bb著黃色日本製小雞果隻牌子,好好用~好暖又柔軟,買2件替換就夠,bb唔會好污租,2件啱啱好

大宅

原帖由 faye723 於 09-1-12 00:41 發表
我都係同bb著黃色日本製小雞果隻牌子,好好用~好暖又柔軟,買2件替換就夠,bb唔會好污租,2件啱啱好

me too but 我在深水埗買 only $45 件,賣衫個姐姐又係教買 2 件夠晒數,每日換出黎果件就掛起晒下就得,唔洗成日洗,因洗得多會唔暖.....

仲有,佢教話買 "對胸扣鈕" 會暖過 "和尚袍",因為可以 "cool" 緊 d 底衫喎。
0811有馮小貓出世,1011有馮小虎面世。呀哈哈哈....

大宅

我有買「日本小雞牌」同morley,個人意見認為morley真係暖d...

不過真係好貴,早排在吉之島減價時買,(係扣鈕款),要$215一件...

大宅

原帖由 Mrs.Fung 於 09-1-12 08:51 發表

me too but 我在深水埗買 only $45 件,賣衫個姐姐又係教買 2 件夠晒數,每日換出黎果件就掛起晒下就得,唔洗成日洗,因洗得多會唔暖.....

仲有,佢教話買 "對胸扣鈕" 會暖過 "和尚袍",因為可以 "cool" 緊 d 底衫 ...

$45一件真係好抵喎 可惜去深水埗好遠啦

我附近賣bb衫既shop賣$59一件呀!

複式洋房

我亞B都係著MORLEY, 又薄身, 又暖, 之前人O地俾件普通羊毛底, 又厚, 又局, BB同我都唔鍾意!

男爵府

日本小雞牌係仿毛, 不是純羊毛, 平平地都 ok.
如找純羊毛, 可買 morley 或雞仔嘜.

首頁

尾頁

跳至