跳至

首頁

尾頁

男爵府

終於完成左尋日既3歲生日會,不經不覺都已經係我地第三年攪既聚會,而家礙於大家太忙,已經冇左又搵sponsor又攪遊戲既節目,相比一些更有組織既團體辦既活動,今次可能會令各位會員失望。 不過如果唔介意我地繼續多多事幹,我同paulina都會繼續膽粗粗為大家再舉行一D活動既

一年回顧,去年我地攪過2歲生日會、春日親子旅行、2.5歲生日會、急救講座、親子烹飪班、團購等,項目唔係多,但儘量都想係多元化得來又顧及到大家須要啦。

至於尋日既生日會,選址方面都係出左D問題,營地似乎太多山路又太多限制,唔太合適我地既小朋友之餘亦方便唔到好多想駕駛既家庭,希望大家多多包容啦。 由於還等待發票中,財務報告將會在日內刊出。 另鳴謝一下monwg, pinkyhsy同mmmickey幫忙做車長,仲有當然唔少得pwypaulina無時無刻既協助。

未來最快既活動將會是親子點心班,詳情如下:

7/3/2009 1400-1700 南瓜餅、雞仔酥
8/3/2009 1400-1700 南瓜餅、雞仔酥

14/3/2009 1400-1700 金魚餃、兔仔壽包
15/3/2009 1400-1700 金魚餃、兔仔壽包

由於上次油麻地的學校comment很好,所以今次繼續選址這裡,費用經再三議價後將是均一收費 $290,可以兩名大人加一位小朋友參加。

以上課程的學校資料可看

http://hkrws.com.hk/index.asp

大家如對以上時間、日期及內容有意見,可以在這裡留言,一切落實後會於稍後開始接受報名。

另外如果本年度有任何活動提議,也可以告訴我們。

複式洋房

好期待!!!

大宅

謝謝各位mama義務舉辦各項活動供會員參加.
點心class, 好呀!

原帖由 eugenebb 於 09-1-12 23:15 發表
好期待!!!

大宅

Really would like to say thank you for all the committees and appreiated all your effort in the past few years, THANK YOU!!!

原帖由 mrsmcdull 於 09-1-12 23:03 發表
終於完成左尋日既3歲生日會,不經不覺都已經係我地第三年攪既聚會,而家礙於大家太忙,已經冇左又搵sponsor又攪遊戲既節目,相比一些更有組織既團體辦既活動,今次可能會令各位會員失望。 不過如果唔介意我地繼續多多事幹,我同p ...

大宅

醒目開學勳章

好衷心多謝毛媽同paulina為我哋0601FAMILY咁勞心勞力去攪各樣唔同種類0既活動, 當然唔少得咁多位義工媽媽啦, 使我哋0既小朋友可以有咁多元化0既節目 . 能夠同一啲好耐無見0既媽咪間唔中聚吓, 傾吓近況, 真係好開心, 好期待新一年0既活動.

BABY FACE          HONEY BABY

子爵府

非常感激毛媽同pau pau既安排,我覺得其實好玩與否都不是最前題,難得一班同年齡既小朋友可以聚下,耐唔耐一大班人見下面感覺真係好good
]

別墅

多謝毛媽 & pau pau幫忙我哋攪咗咁多活動!

大宅

畀面勳章

上幾次都無join到activities, 希望今次join到親子點心班啦

大宅

多謝毛媽,paupau, monwg, pinkyhsy同mmmickey 咁多位義工媽媽. 再三多謝毛媽安排親子點心班.

大宅

真係好多謝毛媽+paulina 對0601family 無私既付出.

大宅

多謝毛媽+paulina+義工媽媽過去既幫助, 使我地有咁
精彩既一年

別墅

雖然我之前較少蒲頭, 但會永遠支持0601family, 好衷心多謝毛媽, Paulina同各位義工媽媽的無私付出.多謝!!

男爵府

多謝毛媽俾機會我幫手~真係好開心可以為0601出一份力, 協助毛媽同其他義工媽咪攪唔同嘅活動...每次見到大家都冇變, 班細路又大個咗, 真係開心同安慰!!所以每次都係幫手幫得好開心, 同時希望參加嘅大人細路都開心~ 惟一唔好就係成日都唔記得同0601媽咪傾下計, 影下相, 因為要顧住攪好多嘢~

今年我個人希望可以攪番"靚媽飯局", 因為媽咪都需要間中放低小朋友, 自己出嚟輕鬆下....另外, 你地可能都知我好鍾意跳舞, 依家我諗緊攪一個"親子跳舞班", 大人細路都跟住音樂郁下, 做下運動....

你地意見如何?

男爵府

親子跳舞班-我鐘意呀.
有無野要我幫手.

原帖由 pwypaulina 於 09-1-14 23:50 發表
多謝毛媽俾機會我幫手~真係好開心可以為0601出一份力, 協助毛媽同其他義工媽咪攪唔同嘅活動...每次見到大家都冇變, 班細路又大個咗, 真係開心同安慰!!所以每次都係幫手幫得好開心, 同時希望參加嘅大人細路都開心~ 惟 ...

男爵府

原帖由 LittlePigmom 於 09-1-15 02:01 PM 發表
親子跳舞班-我鐘意呀.
有無野要我幫手.

ME 2 !好期待呀...

大宅

雖然我好少參與活動, 但係好想講〔多謝各義工媽媽們無私嘅付出〕.

毛媽,我支持您!
paupau, 我支持您!
義工媽媽,我支持您!
0601family,我支持您!

大宅

多謝哂毛媽同paupau,湊住2個都仲成日搞活動俾我哋返,yeah!!!
[url=][/url]

男爵府

[quote]原帖由 LittlePigmom 於 09-1-15 14:01 發表
親子跳舞班-我鐘意呀.
有無野要我幫手.

[/quote

我會先同我跳舞老師傾下可唔可行, 同埋都要有場地~ 我再同毛媽傾下~ 如果要幫手, 我話你知呀~

別墅

多謝毛媽 and 多位義工媽媽! thank you for your support!

男爵府

原帖由 kamanip 於 09-1-17 23:42 發表
多謝毛媽 and 多位義工媽媽! thank you for your support!

希望下次聚會又見到你

首頁

尾頁

跳至