自由報料

跳至
Del  

首頁

尾頁

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

pinkybee 發表於 17-5-23 13:11
點解唔合格?

話我張相無牛無bb,睇唔到bb個樣
資料唔岩
但全部都係無a or b
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

大宅

我都成功左呀!

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

我收到EMAIL話成功左

侯爵府

lailaiha 發表於 17-5-23 14:56
話我張相無牛無bb,睇唔到bb個樣
資料唔岩
但全部都係無a or b

我都係,話我唔合資格,fb問返佢地又冇回覆,而家佢地活動名額又滿左,想再upload相都唔得。

大宅

我收到確認信了。

別墅

瞓得好勳章

收到確認email,但係咪一定要分享相片上fb或wwhatapps先至有禮物?

子爵府

Poo得好勳章

回覆 Bluebubi 的帖子

請問確認信係咪多謝您的參與!現附上已經核實之照片作留念無話有無得獎?

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章

caroni 發表於 17-5-23 18:04

請問確認信係咪多謝您的參與!現附上已經核實之照片作留念無話有無得獎?

應該係有奬,下面有句

* 如獎品因郵遞失誤,或得獎者所提供之郵寄地址錯誤而導致寄失或延遲,本公司一概不負責。

公爵府

最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 畀面勳章

caroni 發表於 17-5-23 18:04

恭喜您! 您上載的寶寶專屬自家農場合照已通過核實,請把照片分享至Facebook或WhatsApp,將有專人於活動完結後的3個月內與您聯絡有關禮品派發安排,請耐心等候!

我收到嘅E-mail係咁嘅!

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

我剛也收到確認emaiI

子爵府

wingwingc1234 發表於 17-5-23 18:18
恭喜您! 您上載的寶寶專屬自家農場合照已通過核實,請把照片分享至Facebook或WhatsApp,將有專人於活動 ...

你email幾時收到?我中午收那個係咁

多謝您的參與!現附上已經核實之照片作留念,歡迎把照片分享至Facebook 或WhatsApp

唔知係唔係Facebook 太多人問,改左個email

公爵府

最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 畀面勳章

pinkybee 發表於 17-5-23 18:29

多謝您的參與!現附上已經核實之照片作留念,歡迎把照片分享至Facebo ...

今日15:38收到

其實我都晤肯定我係咪得獎

子爵府

wingwingc1234 發表於 17-5-23 18:31
今日15:38收到

其實我都晤肯定我係咪得獎

你個email比起我個email清楚好多係得奬。

子爵府

回覆樓主:

我都收到,中左

大宅

pinkybee 發表於 17-5-23 18:29

多謝您的參與!現附上已經核實之照片作留念,歡迎把照片分享至Facebo ...

我都係咁,咁即係中唔中呀?又冇話專人通知喎

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

玫瑰花茶 發表於 17-5-23 17:05
我都係,話我唔合資格,fb問返佢地又冇回覆,而家佢地活動名額又滿左,想再upload相都唔得。
...

~ 神的恩典夠我用~

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章

lailaiha 發表於 17-5-23 12:45
收到email.話唔合格
我都唔合格…

多謝您耐心等候,由於以下原因,您的參與資格並未獲得確認:

- 照片中主角不符合參加年齡(6個月至6歲)/
- 照片或資料不符合主題/含不當內容
- 照片未包含寶寶或乳牛

如想重新參加製作,請按參閱「自家農場DIY睇驗」參加條件,並回主頁重新提交另一輯照片及資料。(禮品名額有限,送完即止)

水晶宮

rosalaw 發表於 17-5-23 19:05
我都唔合格…
多謝您耐心等候,由於以下原因,您的參與資格並未獲得確認:- 照片中主角不符合參加年齡(6 ...

一樣
衰咩都唔知
~ 神的恩典夠我用~

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

收到email

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

恭喜您! 您上載的寶寶專屬自家農場合照已通過核實,請把照片分享至Facebook或WhatsApp,將有專人於活動完結後的3個月內與您聯絡有關禮品派發安排,請耐心等候!

我也收到了

首頁

尾頁

跳至