美容扮靚

跳至

首頁
34567...11

尾頁

大宅

beautymellee 發表於 17-6-15 21:30
Burn Jor!!!!!? 如果係面咪勁慘囉
咁有無留疤痕呀?
仲諗住去試!

做之前要簽1份全英文既野,大致上係做完可能有損相刮傷等情況出現。因為頸後邊我睇唔到有冇疤痕,差不多一星期才甩蕉,之後如果要做要成萬蚊先得個500發

大宅

kyn2017 發表於 17-6-15 21:51
請問你打完hifu第二日有冇麻痺感

即日晚上食嘢有啲寃,第二日早上有小小寃,跟住就無mud 感覺(emoji)

大宅

abiabi 發表於 17-6-15 21:55
即日晚上食嘢有啲寃,第二日早上有小小寃,跟住就無mud 感覺(emoji)

我琴日打完,食野冇乜感覺,不過塊臉有D麻痺感覺,琴日打完虎紋係淺咗,但今日又出返來

複式洋房

abiabi 發表於 17-6-15 20:03
個姑娘有介紹sculpture 比我,話可以補充骨膠原,佢自己都打咗俾相我睇添,又話打完吾會瘀個針窿好細,呢d ...

我朋友有打呢隻呀,剛打係見唔到效果,要過成個月先有,我朋友有一邊淚溝勁d, 打左淡左dd, 皮膚好咗,但佢話效果唔係好大,太過自然,幾個月到都已經唔覺,要打三枝,價錢唔平嫁,我想效果明顯d, 所以想打hifu, 或者埋線,d人埋線話埋線效果好明顯,但我驚好痛,會瘀幾日。

複式洋房

kyn2017 發表於 17-6-15 22:05
我琴日打完,食野冇乜感覺,不過塊臉有D麻痺感覺,琴日打完虎紋係淺咗,但今日又出返來:laugh2 ...

虎紋咁快出返黎?都係陳醫生打嗎?

大宅

belovedgisele 發表於 17-6-15 22:16
虎紋咁快出返黎?都係陳醫生打嗎?

我係美容院打,係咯今日虎紋又走出來

別墅

abiabi 發表於 17-6-15 21:53
做之前要簽1份全英文既野,大致上係做完可能有損相刮傷等情況出現。因為頸後邊我睇唔到有冇疤痕,差不多一 ...

burn左!!!仲要結埋焦,都幾嚴重。好彩响條頸,唔係塊面。揾美容師做?

複式洋房

kyn2017 發表於 17-6-15 22:24

咁快已經無效果?400線唔算少,韓國機?貴唔貴?我宜家心大心細去唔去做hifu, 想睇下各jm效果點。

別墅

kyn2017 發表於 17-6-15 22:24

咁做一次幾錢?

大宅

abiabi 發表於 17-6-15 21:53
做之前要簽1份全英文既野,大致上係做完可能有損相刮傷等情況出現。因為頸後邊我睇唔到有冇疤痕,差不多一 ...

咁都好d!!!! 都有頭髮遮到
但咁耐都無聽過價燒到

大宅

kyn2017 發表於 17-6-15 22:05
我琴日打完,食野冇乜感覺,不過塊臉有D麻痺感覺,琴日打完虎紋係淺咗,但今日又出返來:laugh2 ...

你係邊到打

大宅

shan714 發表於 17-6-15 22:35
burn左!!!仲要結埋焦,都幾嚴重。好彩响條頸,唔係塊面。揾美容師做?
...

Bexxa 只有美容師做

洋房

shan714 發表於 17-5-29 11:07
我試過做一次響中環的診所搵醫生做,第一次做的價錢比你的試做價還要平,好滿意效果
...
剛剛揾陳醫生打完,係時候報告一下,過程唔再多提,因已有jm解釋得很詳細。做之前醫生有幫我分析皮膚,用了三個不同機頭做,分別有增加膠元,收緊和專做眼,做做吓會俾塊鏡我睇番兩邊面的分別。醫生真係幾細心,姑娘亦好nice, 整體感覺幾好。打完後面型收緊了,雙下巴細了,條頸都好似收緊左。最後我都有join。仲有,我最係住九龍,陳醫生話可以約尖沙咀做,不會有分別。

複式洋房

joyce234 發表於 17-6-16 14:50
剛剛揾陳醫生打完,係時候報告一下,過程唔再多提,因已有jm解釋得很詳細。做之前醫生有幫我分析皮膚,用了 ...

多謝分享,係咪唔痛?你本身有無虎紋或淚溝問題,有無淡左?

洋房

belovedgisele 發表於 17-6-16 18:21
多謝分享,係咪唔痛?你本身有無虎紋或淚溝問題,有無淡左?
我覺得唔痛,只是部分位有少少冤。我諗淚溝唔會咁快見效,應該要打針配合。虎紋就淡左少少

複式洋房

joyce234 發表於 17-6-16 14:50
剛剛揾陳醫生打完,係時候報告一下,過程唔再多提,因已有jm解釋得很詳細。做之前醫生有幫我分析皮膚,用了 ...

多謝分享!可否PM醫生資料及療程價錢!謝謝!

大宅

abiabi 發表於 17-6-15 15:41
去到填表,見醫生,皮膚分析,跟著美容師幫你泆面清漯,搽麻膏,等30分鐘,打前影相,姑娘搽啫喱,跟住就 ...

請問是醫生定治療師打

大宅

YY239 發表於 17-6-17 12:39
請問是醫生定治療師打

當然係醫生喇

別墅

回覆樓主

我岩岩完成左第三次一個月,效果好好,雖然係貴左啲但係好值得。

伯爵府

Mrscolour 發表於 17-6-17 15:42
我岩岩完成左第三次一個月,效果好好,雖然係貴左啲但係好值得。

請問邊度做?

首頁
34567...11

尾頁

跳至