自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

HappyYW 發表於 17-5-24 22:38
佢老豆同小白呢單,問心有幾多做女既會接受到

Gordon呢d係典型男人果種怕講出黎女友會嬲,但其 ...

小白仲要之前同過Gordon ,連cherry 丶Gordon都幫mall姐口話佢老豆 ,小白面皮幾丈厚

子爵府

2011至尊種植勳章

popocat 發表於 17-5-24 22:44
小白仲要之前同過Gordon ,連cherry 丶Gordon都幫mall姐口話佢老豆 ,小白面皮幾丈厚:sickm ...

咁咪即係未婚夫同爸爸都俾佢食過(emoji)

幸福花    發表於 17-5-24 22:49

大宅

佢老豆直頭過份啦,細個唔理佢,仲呃佢揼低佢。到mall姐大個,見個女叻就想返唻認返個女。後尾mall 姐都願諒佢啦,仲俾120萬佢,佢轉頭就俾哂個女人,仲話係真愛,堅係難接受喎

sjnl43    發表於 17-5-25 00:03

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

muimui2 發表於 17-5-24 22:48
佢老豆直頭過份啦,細個唔理佢,仲呃佢揼低佢。到mall姐大個,見個女叻就想返唻認返個女。後尾mall 姐都願 ...

最慘係mall 姐自己都等錢用

珍珠宮

回覆樓主:

如果我老豆係咁我都接受唔到

禁止訪問

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

同埋好鐘意扔下屬電話落地,一手就潑開人電話,如果真實,我上司整爛我電話,我真係覺得好冇尊嚴。好變態。

寶石宮

2024年龍年勳章

chickenwing2006 發表於 17-5-24 22:29
對爸爸係

對未婚夫又係

一發作時
幸福可以好簡單

侯爵府

佢老豆直頭過份啦,細個唔理佢,仲呃佢揼低佢。到mall姐大個,見個女叻就想返唻認返個女。後尾mall 姐都願 ...

。同埋唔明點解係都要揀同一款婚紗,正常都唔會。 話比人知係冇心唔係特登會唔會信先?我第一個唔信囉。

LOVE074    發表於 17-5-25 16:24

男爵府

popocat 發表於 17-5-24 22:44
小白仲要之前同過Gordon ,連cherry 丶Gordon都幫mall姐口話佢老豆 ,小白面皮幾丈厚:sickm ...

真係無乜可能接受到,仲要mall性格咁剛烈唔理人感受,咁既反應好正常

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

pochario 發表於 17-5-24 22:57
。同埋唔明點解係都要揀同一款婚紗,正常都唔會。 話比人知係冇心唔係特登會唔會信先? ...
係呀,點解要同一款,超嬲

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

我覺得好嘔!未婚夫同老豆個女朋友有過關係,之後就到老豆同未婚夫ex有關係!間接好似老豆搞過個女咁!

珍珠宮

2024年龍年勳章

超級同意,佢老豆好過份,話個女唔尊重佢,但佢有冇照顧過個女?個女大左仲養佢,佢就比大陸女人騙120萬,仲同個做得佢孫女嘅女人一齊,直程有程亂倫feel..換係我都勁嬲!

珍珠宮

2024年龍年勳章

之後好似小威小白奉子成婚

珍珠宮

carrieylaa 發表於 17-5-24 23:06
我覺得好嘔!未婚夫同老豆個女朋友有過關係,之後就到老豆同未婚夫ex有關係!間接好似老豆搞過個女咁!:qui ...

你格硬黎左啲喎。。。

男爵府

小ice 發表於 17-5-24 23:12
超級同意,佢老豆好過份,話個女唔尊重佢,但佢有冇照顧過個女?個女大左仲養佢,佢就比大陸女人騙120萬,仲 ...

對 mall姐如果要尊重後輩 呢世係咪都要養埋個細媽呢?

佢呢個角色越睇越可憐

細個就怕俾人趕出門口

大個怕男友有大陸女人

連做野都怕係公司無地位

子爵府

回覆樓主:

比著我都會極嬲勁激動,個刻連男朋友都話自己,心裡本身有條刺,真係會好衝動,我估作狀掉介子,因為唔捨得

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

mall姐唔過份啦。現實中,有咁既事發生,相信已經大把"車"埋去。
不知所謂的乙陸!!!

大宅

回覆樓主:

我唔係好明做商場管理真係要24 小時on call ? 放左工都要突然夜返公司開?星期日又隨時call你返公司開會?又成日要通頂?睇到我覺得好大壓力

水晶宮

引用:剩係爸爸娶過細過自己既女人,仲要三九唔識

原帖由 bebesoky 於 17-05-24 發表

剩係爸爸娶過細過自己既女人,仲要三九唔識七攞120萬,真係 ...
係,加上之前mall都無視呢個阿爸,所以好正常。男人被女溫到女都放埋ㄧ便,唉!比我都憎佢!

首頁
12345...6

尾頁

跳至