潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

買了一對RV ballet flat,我懷疑是假貨, 想退貨但又係佢個網站一直login唔到.....
有無人試過成功退貨?

複式洋房

florence 發表於 17-5-25 12:13
買了一對RV ballerina flat,我懷疑是假貨, 想退貨但又係佢個網站一直login唔到.....
有無人試過成功退貨 ...

oh my! any picture to share??

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

買了一對RV ballerina flat,我懷疑是假貨, 想退貨但又係佢個網站一直login唔到.....

我係itslist 買過Valentino, Moncler 都係正貨呀
jm 妳去HK RV shop 比人睇過佢地話係假?妳點知架

Hello...

男爵府

Push

大宅

3hearts 發表於 17-5-25 19:48
oh my! any picture to share??

開盒之後,發現鞋身污跡,另一隻有黑點,影得唔清,方形logo有小崩花,鞋內的英文印字好濛,italy呢幾隻英文字痴埋一堆,又有甩色,鞋底(我唔知ballet flat的鞋底是不是咁的)似有人穿过的,金色皮是很軟的,有點鬆………………加加埋埋我就"懷疑"對鞋的真偽囉

我一直login唔到,連去"my account" 安排退貨pick up 都做唔到……

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

florence 發表於 17-5-26 12:49
開盒之後,發現鞋身污跡,另一隻有黑點,影得唔清,方形logo有小崩花,鞋內的英文印字好濛,italy呢幾隻英 ...

我今天試左二次login my A/C 都成功,或者直接email [email protected]
Hello...

大宅

kamanma 發表於 17-5-26 16:16
我今天試左二次login my A/C 都成功,或者直接email [email protected]

yes, i had sent them an email yesterday.

wcpcelia    發表於 17-5-27 17:15

複式洋房

thanks for sharing!

大宅

3hearts 發表於 17-5-27 01:15
thanks for sharing!

我之前分別買了兩次,兩次都覺得假,一次左右腳唔同size(same size label), 一次對鞋入面label花同細到著唔到(我照平時買開呢個牌子呢個size)..呢間野價錢平過第二啲網站好多,我影埋相俾去睇,email左佢,但佢拖佐好耐最後也refund但就冇解釋. Anyway, 而後也不敢用呢間

大宅

我上fb 問過人,都話呢間有d 古怪,冇乜人訂過,我見佢d 野比其他網站平d, 都吾敢試

首頁

尾頁

跳至