自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

雙魚仔 發表於 17-6-4 12:13
系呀 我分開兩間舖買 一間買入場券 一間買特快四項 我貨比咗好多間 我會睇下d買家既評價同埋價錢再去對比 ...

,我就係聽到有人話淘左去到門口話唔用得所以唔咁淘,你試過,咁下次跟你

男爵府

vv518vv 發表於 17-6-4 12:38
係呀,買到平嘢實開心,最驚比咗錢去到入唔到場。不過對返yen和港紙係咪平好多?
...

我覺得平得算多 我個陣去咗旅行社問 佢報俾我個價系1200-1500一位 我地四個人去 但我系淘寶298門票加四項特快460 四個人total 3471.06港幣 旅行社1200-1500 四個人既話總數系4800-6000 所以我地買3471.06系平好多

男爵府

BB0625 發表於 17-6-4 13:59
,我就係聽到有人話淘左去到門口話唔用得所以唔咁淘,你試過,咁下次跟你
...

原本我諗住買埋海遊館門票 因為環球影城同海遊館好近 原本打算同一日去 但又未知會吾會趕吾切所以打算當日先買 點知個日個賣家話官網調整緊買吾到 吾系都系淘寶買 最後系門口買飛 好貴

大宅

雙魚仔 發表於 17-6-3 14:01
我三月頭分別系呢兩間舖買咗入場券同四項特快 俾咗錢之後佢會sd d QR Code去你email 入場券你print吾print ...

可以比淘寶link 我8月去

男爵府

tung150804 發表於 17-6-4 17:59
可以比淘寶link 我8月去

https://travelitem.taobao.com/item.htm?id=538347568915&toSite=main

https://items.fliggy.com/item.htm?id=543172631990&toSite=main

大宅

回覆 雙魚仔 的帖子

Thanks

首頁

尾頁

跳至