自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

conniebebe 發表於 17-5-28 05:09
佢而家呢平用既電話有Wechat,另一張卡得反個框,見到number,佢太空卡個number wechat名係大陸人

我大住肚 ...

通姦晌香港唔係刑事,根本無得獨立咁告佢。只能六個月內作為申請離婚依據。
我是一隻喵

伯爵府

lottemsn 發表於 17-5-28 04:51
我真係唔知點做好
好矛盾又唔想小朋友單親,不過更唔想再對住隻賤佬
...

好明白你個心情,如佢對小朋友好,對你態度ok, 你就當留佢係到用盡佢既錢,自己錢儲起佢,有乜都叫佢出,唔好同佢慳,佢既野只有錢關你事,其他事理得佢死

到有一日你放開到所有野,自然離婚都無感覺

伯爵府

siumeow 發表於 17-5-28 05:17
通姦晌香港唔係刑事,根本無得獨立咁告佢。只能六個月內作為申請離婚依據。
...

好似話通姦拎到佢一半身家?物業個d?

珍珠宮

回覆樓主:

正所謂寧教人打仔,莫教人分妻

佢對你好嗎?對小朋友好嗎?

你c6對你朋友呢個行為肯定係衰! 但呢件事畢竟都發生於小三前,既然小三事件你已原諒左佢,如果佢對你同小朋友都ok, 亦都無謂舊事從提,就當佢已改過啦!

既然佢肯改,就比機會佢啦

珍珠宮

如果你朋友講堅嘅話,你老公真係人渣之中嘅敗類喎。不過點解忍咗4年唔講,而家又忽然同你講?

男爵府

piv 發表於 17-5-28 05:12
你c6話要瞓床,你朋友由佢瞓埋一張床?你哋唔覺得好有問題咩?

覺!我第一時間都咁諗。
樓主,你朋友信得過?

男爵府

lottemsn 發表於 17-5-28 04:51
我真係唔知點做好
好矛盾又唔想小朋友單親,不過更唔想再對住隻賤佬
...

其實小朋友見住父母關係唔好,影響仲衰過單親

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

你c6話要瞓床,你朋友由佢瞓埋一張床?你哋唔覺得好有問題咩?

勁驚,點會同個男人同床

男爵府

Moti 發表於 17-5-28 05:33
如果你朋友講堅嘅話,你老公真係人渣之中嘅敗類喎。不過點解忍咗4年唔講,而家又忽然同你講?
...
我都唔會講出黎,樓主當時準備結婚,比我都唔講同佢老公一直都訓住,真係話發夢都得,我估佢朋友見佢講開男人有小三先唔覺意講出黎

vivi.v    發表於 17-5-28 11:26

珍珠宮

ccgirlcc 發表於 17-5-28 06:12
我都唔會講出黎,樓主當時準備結婚,比我都唔講同佢老公一直都訓住,真係話發夢都得,我估佢朋友見佢講開男 ...

因為我覺得呢個「秘密」咁大,其實初頭係最難忍嘅,但樓主朋友都忍咗4年,要講嘅衝動都一早過晒。(我起碼有三次忍大秘密嘅經歷)所以好難想像唔忍都忍咗4年,點解唔忍埋落去。

珍珠宮

我都唔會講出黎,樓主當時準備結婚,比我都唔講同佢老公一直都訓住,真係話發夢都得,我估佢朋友見佢講開男 ...

而且樓主話佢老公前後4次有出軌,咁應該好早發生!?咁應該之前都有同呢位好朋友傾過?點解朋友當時又唔講?我無話質疑邊個,係覺得奇奇怪怪啫,或者樓主無講晒來龍去脈啦。

子爵府

Moti 發表於 17-5-28 06:19
因為我覺得呢個「秘密」咁大,其實初頭係最難忍嘅,但樓主朋友都忍咗4年,要講嘅衝動都一早過晒。(我起碼 ...

可能朋友之前唔想攪到樓主同丈夫感情唔好,但現在知道個丈夫惡行,想樓主知清楚個賤佬的為人呢

珍珠宮

lottemsn 發表於 17-5-28 04:34
我朋友話忍左四年,真係忍唔住要講俾我聽

咁耐,佢地兩個表現冇異樣?
冇面左左?

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

conniebebe 發表於 17-5-28 05:21
好似話通姦拎到佢一半身家?物業個d?

香港無通奸罪架。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

樓主C6衰格唔在講,佢朋友都好有問題囉

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Moti 發表於 17-5-28 05:33
...

咪係,朋友都有古怪

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

lottemsn 發表於 17-5-28 04:18
我地拍拖6年,結婚左4年!有個兩歲小朋友,係小朋友四個月大的時候,俾我發現佢識左第二個!當時小朋友仲細 ...
你那所謂朋友,「朋友既男朋友」話要同自己同床訓,男女授授不親,佢自已都仲唔彈起身,仲要繼續訓~你試唸下,其實佢有冇有心試探你男朋友?佢根本就係比緊錯既signal對方~睇下你男朋友當時會唔會出手?

你朋友,其實係咪一早對你老公有意? 你自己要睇清楚。呢個朋友既說話,我覺得絕對唔可信。

呢兩個人,可以遠離還是遠離吧,都不是好人~

大宅

認識瑞士牛牛第一回

lottemsn 發表於 17-5-28 04:18
我地拍拖6年,結婚左4年!有個兩歲小朋友,係小朋友四個月大的時候,俾我發現佢識左第二個!當時小朋友仲細 ...

如果自己有經濟能力,根本不需要再忍佢,長痛不如短痛,何必太委屈自己,勉強同屋住。

水晶宮

但佢朋友可以咁同男人同牀,我反而覺得係佢俾咗signal個男人可以攪佢!

水晶宮

tester5 發表於 17-5-28 06:42
你那所謂朋友,「朋友既男朋友」話要同自己同床訓,男女授授不親,佢自已都仲唔彈起身,仲要繼續訓~你試唸 ...

超級同意

首頁
12345...12

尾頁

跳至