跳至
[英國] 請教T1 移民  

首頁

尾頁

別墅

回覆樓主

請問係咪有 group ?
可以 add 埋我嘛,我住 Manchester 果邊架

別墅

++E 發表於 18-8-27 03:58
好想知續證幾耐會知結果

續簽現在最長要等半年
我二月續簽加左一萬鎊快證大約5-10 工作天知結果
我個agent 好好,佢幫我問埋其他agent 嘅申請人,最後三個families 一齊申請,每家(我家兩大一細)夾三千幾鎊就做左fast track, 咁就唔駛等半年兼俾佢hold 住passport

別墅

lovelymimmie 發表於 18-8-27 13:50
續簽現在最長要等半年
我二月續簽加左一萬鎊快證大約5-10 工作天知結果
我個agent 好好,佢幫我問埋其他ag ...

5-10工作天真的很快^^
我想問一下申請期間有沒有遇到太大問題,因為我知道只要提供足夠文件,基本上已經ok,
但之前聽到一些網民話續證好難擔保成工,又話如果 fail 左就無得上訴,要即時走人

別墅

++E 發表於 18-8-27 19:43
5-10工作天真的很快^^
我想問一下申請期間有沒有遇到太大問題,因為我知道只要提供足夠文件,基本 ...

隻齊文件真係好麻煩,所有由申請到續簽期間所有文件都要keep 好
如果你fulfil 到佢要求證明真係投資左二十萬鎊以及create 兩個full time position, 係唔難的,但在交文件後有機會收到home office 電話interviee
touch wood fail 左好似有一個月時間appeal, 否則就要走喇
你係咪準備續簽?祝成功

別墅

lovelymimmie 發表於 18-8-27 20:17
隻齊文件真係好麻煩,所有由申請到續簽期間所有文件都要keep 好
如果你fulfil 到佢要求證明真係投資左二十 ...

我只係岩岩到步無耐
不過成日見d人講到好難,所以都想多了解定^^
之前網上d人話申請T1E fail ,又話 agent 跟得唔好所以 fail, 好彩我申請過程好順利, agent 都好貼心,雖然真係要過關斬將,但所有野 agent 會不停同我溝通跟進,所以成個過程都都好順利,由正式入表, phone interview,etc... 都唔洗 2個月就批出了,當然入表前一定要做好所有文件:mother::mother:

聽到你已經成功續證,真是替你高興

多謝你保貴意見

民房

prettyoni 發表於 18-8-20 04:34
PM你

請問可以add我入group嗎?我都諗緊T1

複式洋房

你好,我都岩岩成功批左T1,黎緊10月尾會land,可以add 我入group, 大家一起分享下嗎😊

別墅

回覆 littlebubble 的帖子

上年有個group係準備申請人士加入 (而家已經not activate), 不如再開一個group, 大家有冇興趣?

別墅

mycoconutbaby 發表於 18-9-1 20:05

上年有個group係準備申請人士加入 (而家已經not activate), 不如再開一個group, ...

複式洋房

mycoconutbaby 發表於 18-9-1 20:05

上年有個group係準備申請人士加入 (而家已經not activate), 不如再開一個group, ...

我有興趣,可以add我嗎?Thanks(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

洋房

angelpsp 發表於 18-9-3 21:02
我有興趣,可以add我嗎?Thanks(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

我都有興趣,可以add 我嗎?我正凖備申T1E(emoji)(emoji)

洋房

littlebubble 發表於 18-8-30 12:10
你好,我都岩岩成功批左T1,黎緊10月尾會land,可以add 我入group, 大家一起分享下嗎😊 ...

我都有興趣,可以add 我嗎?我正凖備申T1E(emoji)(emoji)

別墅

請問開左 group 未?

別墅

回覆 ++E 的帖子

Sorry 呀, 近排有點忙, 好少上來. 你地PM 我電話, 我開group 呀

別墅

回覆 mycoconutbaby 的帖子

你好呀, 我都諗緊, 可否加埋我入谷, 謝謝

複式洋房

mycoconutbaby 發表於 18-9-14 06:27
回覆 ++E 的帖子

Sorry 呀, 近排有點忙, 好少上來. 你地PM 我電話, 我開group 呀

我也有興趣!

大宅

seashell 發表於 18-10-15 11:57
我也有興趣!

可以 add 我入 group 嗎?

別墅

回覆 mtblue 的帖子

Hi, 我都諗緊T1, 可否加埋我入group 嗎? Thanks!!

大宅

++E 發表於 18-9-2 07:24

請加埋我呀分享一下大家經驗

複式洋房

你地好,我依家都諗緊申請T1E,想知多啲有關嘅嘢,所以想問可唔可以入個group呢?

首頁

尾頁

跳至