親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇人試過皇包車apps預約仁川機場接送?

別墅

choychihome 發表於 17-6-3 22:34
有冇人試過皇包車apps預約仁川機場接送?

有,琴日坐車,平靚正

複式洋房

cozy830 發表於 17-6-3 23:09
有,琴日坐車,平靚正

點解而家冇得預约仁川機場?你係經乜嘢預約?幾錢?謝謝

男爵府

請問皇包車app,點解我找不到?app的名字是什麼?
要唔要有國內電話登記及怎樣付款?

大宅

有,琴日坐車,平靚正

請問點响淘寶輸入香港手機號碼? 我入左之後按付款, 彈“請輸入正確手機號“, +852都唔得。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

choychihome 發表於 17-6-3 23:11
點解而家冇得預约仁川機場?你係經乜嘢預約?幾錢?謝謝
淘寶有, 我問左價, 但8月出發未拍接1XX, 送3XX RMB

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

我都想知

子爵府

有,琴日坐車,平靚正

但我冇大陸電話和微信,得whats app 可以嗎?

大宅

blackberry 發表於 17-6-4 13:36
淘寶有, 我問左價, 但8月出發未拍接1XX, 送3XX RMB

你係邊度click 到, 我click 完就話error

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

hokafish 發表於 17-6-4 20:48
你係邊度click 到, 我click 完就話error

tb網頁版囉
【我在飞猪 发现了一条旅行好线路, 我们一起去啊!】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wv.com/h.iUkyYF?cv=rQi4ZEFYhcm&sm=6c7cd4 ,或复制这条信息¥rQi4ZEFYhcm¥后打开(emoji)手机淘宝(emoji)

複式洋房

blackberry 發表於 17-6-4 20:56
tb網頁版囉
【我在飞猪 发现了一条旅行好线路, 我们一起去啊!】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wv. ...

謝謝分享。

另外夜間收費多少?有冇等候時間限制?

謝謝

大宅

tb網頁版囉
【我在飞猪 发现了一条旅行好线路, 我们一起去啊!】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wv. ...

唔該哂你!!

大宅

tb網頁版囉

我去問客服, 佢買30$ 同95 $ 都要大陸護照。 港澳要350 $ 接機。 你用過依間嗎?

翡翠宮

choychihome 發表於 17-6-4 21:21
謝謝分享。

你真接旺佢,網站都寫得好清楚

翡翠宮

hokafish 發表於 17-6-4 23:36
我去問客服, 佢買30$ 同95 $ 都要大陸護照。 港澳要350 $ 接機。 你用過依間嗎?
...

我未用過。但加左購物車8月先出發。我問既係俾左航班資料佢報既。我5口家庭。人數都有影响用車要求

大宅

blackberry 發表於 17-6-5 00:31
我未用過。但加左購物車8月先出發。我問既係俾左航班資料佢報既。我5口家庭。人數都有影响用車要求
...

因為我問過好多間淘寶店。 間間都係貴, 得大陸個簽先係平既價錢。 網上見到好多人都話用好平價錢就book 到。 咁我又唔知佢會唔會check , 有d 我未講就話要用大陸護照先可以平。 蜜柚 皇包車既官網search 首爾接機直到話無服務。 我都係坐番機鐵算。by the way thank you

翡翠宮

hokafish 發表於 17-6-5 00:43
因為我問過好多間淘寶店。 間間都係貴, 得大陸個簽先係平既價錢。 網上見到好多人都話用好平價錢就book ...

哦,有咁既事。我問左2間俾日期同埋航機資料佢。佢先報呢個優。應該冇問題。
圖下果間就接機貴啲

複式洋房

hokafish 發表於 17-6-5 00:43
因為我問過好多間淘寶店。 間間都係貴, 得大陸個簽先係平既價錢。 網上見到好多人都話用好平價錢就book ...

問過皇包車客服,持香港護照亦可用,¥135 人仔,仁川機場七人車接送。

別墅

greenblee 發表於 17-6-4 18:46
但我冇大陸電話和微信,得whats app 可以嗎?

可以呀,問係淘寶皇包車問客服
電話號碼隨便填,比完錢再搵客服改番香港電話就ok
建議開番個微信方便聯絡司機,司機知道我唔係內地人,專登用line聯絡我

別墅

choychihome 發表於 17-6-4 21:21
謝謝分享。

我係韓國時間大概夜晚十點落機
所以有夜間收費,原本用埋優惠劵85rmb,
連埋夜間收費total 107rmb

首頁

尾頁

跳至