跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 零舍曳曳(0411)俱樂部 - PART 4

All,
無上嚟一日你哋就開左part 4, 駛唔駛咁快呀!

Sheria,
我唔記得scan我響日本買個支bb耳探熱針張相俾你添! 今晚會叫老公幫我整然後send俾你. 價錢係大約$280.

琥珀宮

CARMAN:

因為我都冇收到妳地。的奶奶表格, 我一罐奶粉都冇收過, 只係20號收到婷蔚E-MAIL惠氏表格, 今朝FAX左去。

伯爵府

南瓜ma, 奀豬ma,
唔好聽d男人講, 我自己唔認肥架, 係大隻之嘛, 我地大肚可以有依家呢個水準, 算係咁喇呀嘛!

carol,
唔信, 您搵您d肥肉出嚟比我睇下喇! 您搵到我話您叻!

侯爵府

pekkle女 寫道:
成日都唔記得問你地, 你地羅唔同奶粉, 係咪都會比bb飲架, 如係, 你地唔驚轉奶粉有問題咩???

Pekkle女,
當然唔係啦! 只會俾一隻bb飲, 其餘奶粉咪放上bk同其他媽咪交換囉. 仲有呀, 你問羅醫生個姑娘,佢都會俾奶粉你, 我星期六就問左啦.

大宅

TingWai 寫道:
係囉
羅咁多
有無人交換我有A+

想要S26

tingwai
我都未決定, 又冇咩 idea, 如你想要 s26, 我同你換 la

男爵府

上次聚會個張from,我fax左去,佢覆我無得囉奶粉,,,因為係for六個月大既bb,不過佢會寄會員卡比我,,我仲未收到惠氏電話呀,,,不過我仲考慮緊bb會食邊隻奶粉,

queenie80,,,,,,吾該你呀,,係呀,你book幾點呀??

奀豬,,,,,,我諗我會book11:30左右啦,我去完qe先去,我仲未book呀,吾知有無位呢,

珍珠宮

tingwai,
哎呀, 最衰我懶啦, 我只係要左A+咋早知我FAX埋去同你交換啦. 咁又小左3罐喇.

伯爵府

絲,
send番哂d form 比您喇! 收貓啦!

侯爵府

TingWai 寫道:
有無人交換我有A+
想要S26

e... 我想要A+喎!
不過Car 仔又要,好似同佢爭奶粉添! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
不過S26要10月頭先送到手,你地諗諗先啦!
其他人想換都可以.
2罐大S26換3罐細A+,你地有"so"呢!!

珍珠宮

絲,
點解咁架, 我地講左咁多日你都唔出聲, 係SANDY E比我地架, 我宜家無係手, 要返屋企抄呀, 睇下有無第2個可以FORWARD比你.

男爵府

我一坐底上網,,呀b就勁踢我啦,,攪到我好痛,,,好曳,,好似重有好多野未買,,,吾知幾時買好,,

珍珠宮

karen&angus 寫道:
當然唔係啦! 只會俾一隻bb飲, 其餘奶粉咪放上bk同其他媽咪交換囉. 仲有呀, 你問羅醫生個姑娘,佢都會俾奶粉你, 我星期六就問左啦.

咁醒既, 要黎交換. :cry: 原來係我自己蠢
真係??問姑娘就得架喇, 比幾多呀??

琥珀宮

SANDY: THX

伯爵府

我鐘意小san san肥d, 有節瓜手, 勁正!
不過d人話S26唔係個個b受得, 所以攞埋A+ stand by
in case 真係熱氣, b 唔食會轉 A+ or 雪印

珍珠宮

MAMAJOE,
我都係咁架, 所以成日要挺直個身 OR 埃後去椅背先得架.

侯爵府

ymc2727 寫道:
carol, 唔信, 您搵您d肥肉出嚟比我睇下喇! 您搵到我話您叻!

如有機會影三點式,我一定會send相比你睇!
到時你唔好大聲"嘩"出黎唱:仲有最靚既豬腩肉!

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

joe~

我book左10:30呀~唔知會唔會撞到你呢~

珍珠宮

SANDY,

ANNA同我講過, BB囡食雪印好白滑架. 雪印係無咁燥架, 不過無NB

珍珠宮

Pekkle

雪印有 new born wo

侯爵府

草本,
我都打算俾bb食A+, 咁咪要一齊爭換奶粉.

首頁

尾頁

跳至