跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 零舍曳曳(0411)俱樂部 - PART 4

karen,
姑娘真係可以問幾多, 攞幾多架? 定係只不過都係比form您填, refer您比奶粉公司架jar.

侯爵府

pekkle女,
姑娘俾一罐我囉!

伯爵府

carol,
最靚既豬腩肉咪即係最靚既草本仔嚟, 超!

kyleung 寫道:
如有機會影三點式,我一定會send相比你睇!
到時你唔好大聲"嘩"出黎唱:仲有最靚既豬腩肉!

珍珠宮

tingwai,
有咩, 我睇D LEAFLET都無既. ?-( ?-(

karen,
真係咁正, 你問邊個姑娘, 肥個個定係其他?

侯爵府

karen&angus 寫道:
草本, 我都打算俾bb食A+, 咁咪要一齊爭換奶粉.

TW:
今次你真係要母親的決擇喇!
你同邊個換:Car仔,Karen定係小妹?

侯爵府

ymc2727,
姑娘話唔駛塡form, 因為佢有好多sample可以俾我哋. 不過,佢話A+好多人攞, 所以只可以俾一罐我囉! 我諗住遲再問佢攞過.

All,
不過, 我仲有一個好醒目嘅做法, 就係叫左我另一個同事(佢係一個已經生左而個仔依家都已經9歲)幫我塡多份form去攞多3罐A+奶粉, 成功左啦! 嘻嘻

珍珠宮

carol

我有6 can A+

侯爵府

pekkle女,
咪係問最好人嘅amy姑娘囉! 短頭髮肥嗰個.

侯爵府

TW:
HEE HEE HEE..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

珍珠宮

carol

hee hee mug...??

u change to me ?

大宅

all...今晚放工後我要星期6先可以上黎啦 :cry: 因為聽日同後日頂我產假個姐姐仔返工, 唔可以係佢面前上網架馬 ?-( 冇機啦... 我老公呢排好忙, 佢唔會借佢部機比我上網lu~~

琥珀宮

WING1016 給妳 彬彬 & 其他小朋友:

(生魚燉鮮奶)
材料 :
1) 生魚兩條 (約手掌SIZE大)
2) 薑一小片
3) 十字牌鮮奶兩枝

煮法:
1) 先用薑爆香鑊將生魚煎香
2) 將生魚同一枝鮮奶加一枝鮮奶份量水慢火煲15分鐘
3) 後將第二枝鮮奶加入煲內, 煲到未起泡熄火, 便完成。

今朝聽RTH RADIO 梁思浩教, 佢話古方, 瘦仔一定變肥仔。

珍珠宮

szeyuen

for us drink or for baby ?

侯爵府

TW:
都話叫你母親的抉擇囉!
CAR仔,CAR MAN同CAROL囉!
拿.... 冇得2罐細換2罐大咁Cheap架!! :mrgreen: :mrgreen:

珍珠宮

carol

得啦知規具

我要A+ 都無用啦

珍珠宮

SzeYuen

個過程係明火cook
點叫燉

唔知乜味

珍珠宮

karen,
係啦, 我都估到架喇, 真係得呢個姑娘最好人.

侯爵府

TW:
咁我10月頭收到兩罐大S26,換你3罐A+啦!
另外3罐你同CAR仔或者CAR MAN換啦!
OK冇?

珍珠宮

carol

okok

但幾時交收....

我唔急

琥珀宮

TingWai:

我都係照聽, 跟住照寫出來, 煮野食我真係唔係好叻。

首頁

尾頁

跳至