自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

水晶宮

瀟灑兔兔 發表於 17-6-5 03:13
因派到寶校,係失望。我同C6都努力係啊女面前扮輕鬆,但啊女哩兩日見佢爸爸四出去搵學校,知道要去面試。哩 ...

祝叩門成功,我一陣都要去叩,大家加油

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

努力

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

祝叩門成功!

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

加油呀媽媽

子爵府

回覆樓主:

加油,祝福叩門成功

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章

努力!加油!

男爵府

加油!

侯爵府

瀟灑兔兔 發表於 17-6-5 03:13
因派到寶校,係失望。我同C6都努力係啊女面前扮輕鬆,但啊女哩兩日見佢爸爸四出去搵學校,知道要去面試。哩 ...

盡最大努力,然後交給上天。
相信女女的能力及你們的教導,無論最終有否更好選擇,都要相信女女有能力去面對。 學校對女女必然有影響,但家庭對女女更重要,如果未能轉到心儀學校,由你們更多主導女女的發展吧。

祝福你們

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

子爵府

音樂椅到九月仲會轉,有心儀學校的,叩門後keep 住寫求位信,有機會被誠意打動,加油!

伯爵府

moma1023 發表於 17-6-5 08:34
盡最大努力,然後交給上天。
相信女女的能力及你們的教導,無論最終有 ...

多謝多謝!

伯爵府

baby_yee 發表於 17-6-5 08:25
祝叩門成功,我一陣都要去叩,大家加油

一齊加油!

珍珠宮

2018復活節勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

加油呀⋯⋯媽媽

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

你地兩個都要表現輕鬆d! 女都係見你地緊張先發惡夢! 輕鬆d先會發揮得好d架!加油!!
放下自在

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

加油

伯爵府

cattz288 發表於 17-6-5 08:42
你地兩個都要表現輕鬆d! 女都係見你地緊張先發惡夢! 輕鬆d先會發揮得好d架!加油!! : ...

係 調整自己心態。希望在明天。多謝你祝福

大宅

我兒娚都派到寶校,我妹都努力搵學校中,祝大家好運!加油!

珍珠宮

BK Milk勳章

祝叩門成功!

伯爵府

瀟灑兔兔 發表於 17-6-5 07:37
福官 個個都話唔好 依家送完佢返學又準備搵學校

即係褔榮街官小?

首頁
12345...7

尾頁

跳至