自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊隻蚊怕水或 驅蚊膏 有效, 經常都要用, 要安全, 謝謝!

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

印尼香茅油,平靚正我女返學用咗兩年無中過招。

wcpcelia    發表於 17-6-6 17:11

子爵府

sharon26788 發表於 17-6-6 14:21

請問可否影相看看?

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

catiou627 發表於 17-6-6 15:30
請問可否影相看看?

左邊香茅油,十幾蚊支,搽手腳;右邊專搽面部耳仔

大宅

可以試下呢隻country house驅蚊,純天然。佢有噴裝同lotion裝,平時沖完涼搽都幾正。好似$100-120支,你上網search 下。

大宅

回覆樓主:

lemongrass house
100% natural

子爵府

sharon26788 發表於 17-6-6 21:31

謝謝!

大宅

sharon26788 發表於 17-6-6 14:21

請問在哪裏買 香茅油

男爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

回覆 sharon26788 的帖子

請問你女兒返學用會唔會好大陣味? 之前bk 有個post 話個小朋友嘖左蚊怕水後上校巴,比保母ee 話好大陣味...好似叫佢唔好再嘖咁
葉子 是不會飛翔的翅膀
翅膀 是落在天上的葉子

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

sharon26788 發表於 17-6-6 21:31

請問,香茅油喺邊度買?

侯爵府

MrsYim 發表於 17-6-8 11:54
請問在哪裏買 香茅油

印尼鋪就有

侯爵府

diamondwing 發表於 17-6-8 12:01

請問你女兒返學用會唔會好大陣味? 之前bk 有個post 話個小朋友嘖左蚊怕水後上校 ...

倒出來果下會有味,但搽上身後又無叫佢話人有投訴喎

侯爵府

baby_chu 發表於 17-6-8 12:11
請問,香茅油喺邊度買?

印尼鋪就有

男爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

明白...我都試下先.. thanks !!我小朋友等校巴比蚊咬得好勁...我買蚊怕水嘖,始終唔係咁天然..
葉子 是不會飛翔的翅膀
翅膀 是落在天上的葉子

公爵府

2018復活節勳章

暫時用過3m 最有效。
天然配方要補得密,一冇味就咬。

首頁

尾頁

跳至