親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

第一次去日本自遊行,鐵路,地鐵睇到R晒頭!
請問如果我由名古屋出發去鈴鹿賽車場,應該係坐近鐵去白子站轉巴士。
咁玩完鈴鹿,想去大阪,係咪去返白子坐近鐵去大阪難波?
如果咁既車程,應該買邊隻pass會啱用呢?下面呢隻啱用嗎?
請各位賜教!

大宅

imkaren 發表於 17-6-6 11:42
請問如果我由名古屋出發去鈴鹿賽車場,應該係坐近鐵去白子站轉 ...
啱用
可以在香港以下地點買定:

http://www.kintetsu.co.jp/foreign/english/ticket/get.html

名古屋出發去鈴鹿賽車場: (用pass 的express tkt)
近鑯Kintetsu Nagoya Station (E01)------> 白子(Shiroko) (E31)
三重交通巴士 at 白子駅 西口1 號巴士站

白子坐近鐵去大阪難波:(用pass 的express tkt)
白子(Shiroko) (E31) ------->大阪難波(A01)

伯爵府

請問如果我由名古屋出發去鈴鹿賽車場,應該係坐近鐵去白子站轉 ...
如果唔趕時間,這個PASS最適合和最抵,但如果想快和方便一些,就要另外補多少少錢買特急卷.

子爵府

睇下你用幾多日,我復活節買5日pass (實際只用3日),大阪<一>名古屋來回 (每程買1900円特急券,車程2.5小時) 鳥羽,賢島和鈴鹿賽車。

首頁

尾頁

跳至