自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

我上合昌網站見佢話送雙倍印花,仲專登走去買,點知個職員話無收到通知,於是店員打去office搵經理,經理話無咁既事,銅鑼灣已開了幾年了,我話:你地明明在網站寫得好清楚喎,佢跟住都打開網站睇下,同時經理也承認錯誤,話佢地網站寫得唔清楚,一句唔好意思就算,等我仲專登走去買...,咁大間公司好心佢地update下個網頁啦!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

la_source    發表於 17-6-12 12:28
wcpcelia    發表於 17-6-11 18:33

大宅

回覆樓主:

即是個優惠係幾年前新開張?咁又幾離譜

翡翠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

吓,咁都得?

大宅

2020勳章

回覆 ben-dan 的帖子

係呀, 幾年前的推廣,明顯網頁無人update

男爵府

畀面勳章

堅拿道西的分店應該開冇幾耐。
個排鋪頭先開左安記,附近跟住先見到合昌

時間就真係唔知,因為個度都係行經幾次,有印象D鋪改左

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓

咁都得?

大宅

好媽媽勳章

cathy6710 發表於 17-6-12 13:20
堅拿道西的分店應該開冇幾耐。
個排鋪頭先開左安記,附近跟住先見到合昌

不是,堅拿道西22號是舊舖,已經幾年,同close 咗。堅拿道西15號才是几個月前開的。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

baby201077 發表於 17-6-10 16:02
我上合昌網站見佢話送雙倍印花,仲專登走去買,點知個職員話無收到通知,於是店員打去office搵經理,經理話 ...
我有留意呢間 但無幫襯過
請問佢d野ok嗎?

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2019新春慶豚圓 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

2020勳章

回覆 imuran 的帖子

所以佢網站真係有點誤導人架

大宅

2020勳章

回覆 伊芙蓮 的帖子

我覺得ok, 係有點貴,我主要幫襯鱷魚肉

男爵府

畀面勳章

imuran 發表於 17-6-12 14:24
不是,堅拿道西22號是舊舖,已經幾年,同close 咗。堅拿道西15號才是几個月前開的。
...
地址幾多就唔知,淨係有印象個鋪係新裝修,係安記附近
個排鋪呢排變動唔少

伯爵府

男爵府

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 陪月勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

首頁

尾頁

跳至