烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇人去過明星海鮮酒家, 請比評語!

如題

公爵府

畀面勳章

Re: 有冇人去過明星海鮮酒家, 請比評語!

D 野好平, 但環境比較污穢不堪

別墅

我去過沙田畫舫嗰間好多次, 我就覺得好ok喎! 只係較吊腳.

大宅

較平~
較污糟~
較唔好食~

我去過粉嶺同荃灣果間都係咁~

侯爵府

我只係去過沙田o個間"明星海鮮舫", "渣"車去飲茶非常方便。 我覺得環境都ok,感覺好乾淨, 下午茶時間都好抵食

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

I have also tried the Shatin one and Taipo one. Shatin one is better and OK but Taipo one......

民房

I have been tried the North Point. The food and the price is ok.

子爵府

I went to Tuen Mun one and don't want to go anymore,although it's cheaper,it's 污糟 and 唔好食.

我個寶貝仔係屎撈B

民房

Shatin's one is acceptable and have many kind of food.
Especially I like Thai food & India pizza (noodles,spicy chicken foot & dessert etc.....)
The price is cheaper especially morning and afternoon tea (except Sun)

別墅

I tried it before in Wanchai. It is good and not too bad.

大宅

if i go to 明星海鮮舫 have dinner, i want to know the price? is it same as the 明星海鮮酒家?

別墅

唔該哂,
但請問有冇人去過油麻地果間明星酒家呢?

子爵府

del.

大宅

沙田嗰間service 其差, 叫餸冇人采, 傳菜又慢, 有成日漏單, 日間飲茶佰多元可以免費泊車, 而晚膳幾百元埋單就冇免費泊車. 有冇攪錯!! 以後都唔再去呢間!!!!!!!!
請按入"個人網頁"參觀我的其他物品 -- 名牌手袋,銀包, bb玩具...(LV/ Gucci/ Little Tikes/ Thomas/ Disney......)

子爵府

大廚勳章

我食過西環果間好幾次, 都唔錯, 食物幾好, 價錢平.

侯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大埔

大宅

kamanchan 寫道:
沙田嗰間service 其差, 叫餸冇人采, 傳菜又慢, 有成日漏單, 日間飲茶佰多元可以免費泊車, 而晚膳幾百元埋單就冇免費泊車. 有冇攪錯!! 以後都唔再去呢間!!!!!!!!

同意呀service 其差!!!上星期去酒席有個亞姐以為自已上錯送,竟然叫夾o左送咬過o個 D倒返落去,話拎返出去比第二抬客,痴線ga~~
之後碟西蘭花個個都食到"叔"味,個經理入黎試完,都食唔出,
嘈左一陣先肯換碟菜心咋!!
唉,食餐飯都要o甘勞氣 :evil:

大宅

我都試過沙田個間, 覺得服務唔得, d 野又唔係好好食!

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

yes... shatin food okay, service 都okay, 價錢都okay.. but 都幾多人..

大宅

多數明星都唔好得去邊o架啦....咁此終以佢o既價錢, 有時d 食物都唔算太差o添, service 更會爭少少o架啦... :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至