親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

尋日玩完返黎啦,呢兩年前後去咗台中四次, 今次終於睇到高美日落, 堅靚呀真係!!!

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

今次係第一次同媽咪遊台中6天, 主打是包車個日,
有時搭的士, 有時搭公車, 等我慢慢講。
搭快運平嘢, 好鬼準時起飛。落機就搭公車302去台中假曰酒店放行李,

子爵府

明天續

大宅

男爵府

Singpiano 發表於 17-6-11 01:54
尋日玩完返黎啦,呢兩年前後去咗台中四次, 今次終於睇到高美日落, 堅靚呀真係!!! ...

係呀!睇到日落(每天都有一次但有時天色朦朧朧)同埋咁啱撞到退潮是好好彩的事。影出來的相片已有很不同的感覺

大宅

Singpiano 發表於 17-6-11 01:54
尋日玩完返黎啦,呢兩年前後去咗台中四次, 今次終於睇到高美日落, 堅靚呀真係!!! ...

Hello有後續分享嗎?

首頁

尾頁

跳至