自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

cathy-tse 發表於 17-6-20 01:31
我用iPhone copy ar

比曬妳!good luck

搞掂,多謝你

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

大宅

回覆樓主:

頂唔順夜華同素素成完親冇耐就失踪咁耐,要素素等,好慘呀。

大宅

I9528 發表於 17-6-19 23:38
離鏡唔係真咸,只不過要制造出自己係貪圖享樂,廢人一個
其實佢睇清楚,擎蒼嘅陰謀同計劃,會利用自己嘅仔 ...

佢點利用自己仔女增強功力架?

琥珀宮

畀面勳章

希嫙mama 發表於 17-6-21 01:11
佢點利用自己仔女增強功力架?

唔講咁詳細,怕比人話我劇透

大宅

Yibu 發表於 17-6-13 18:35
謝謝呀! 不過我用 chrome 都係睇唔到. 係 daily motion 睇左3集, 好多廣告, 止住渴先. 師父好英呀! ...

Download "Opera VPN" apps啦,上YouTube search 三生三世就有官方既高清版三生三世睇

Yibu    發表於 17-6-21 13:52

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

I9528 發表於 17-6-19 23:53
係,因為唔夠愛司音,雖然係玄女扮司音
夜華就從來無認錯過白淺
等同白淺,一樣無認錯過墨淵同夜華
我都覺得佢唔夠定力

大宅

siukei17 發表於 17-6-18 16:55
我瑯琊榜時咪頂唔住走左去買my tv super

佢marketing 堅唔差

天君把聲先得人驚,原聲都有威嚴,配音竟然雞仔聲

公爵府

好媽媽勳章

popocat 發表於 17-6-19 23:51
樓上jm話要用楊冪個名search, 但我試過,只搵到春嬌與志明
...

Iphone千尋打趙又廷都搵到

公爵府

kitty2234 發表於 17-6-21 10:40
Download "Opera VPN" apps啦,上YouTube search 三生三世就有官方既高清版三生三世睇

...
我用 pc search , 得 d songs ??
https://www.youtube.com/results?search_query=%E9%AB%98%E6%B8%85%E7%89%88%E4%B8%89%E7%94%9F%E4%B8%89%E4%B8%96

大宅

yeikaki 發表於 17-6-21 11:10
我用 pc search , 得 d songs ??
https://www.youtube.com/results?search_query=%E9%AB%98%E6%B8%85%E7%8 ...
我係用Iphone同Ipad download VPN 睇 Youtube,PC未試過

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

嘩!琴日睇果集,cut晒玄女成親同被打果幕,一跳就番左崑崙虛。

所以tbb做我都係睇左兩集。完全冇感覺好睇

伯爵府

回覆樓主

呢排唔得閒睇,睇黎應該放棄tvb

大宅

I9528 發表於 17-6-21 04:38
唔講咁詳細,怕比人話我劇透

有冇邊一版可以暢所欲言架。 好多野想問想講。

水晶宮

cathy-tse 發表於 17-6-20 02:36
enjoy

唔該哂,一個禮拜我終於追哂,不過中間跳哂鳳九&帝君嗰part爺孫戀, 實在好煩! 反而子闌&烟脂嗰段仲好睇,可惜短左d

水晶宮

回覆樓主

涼涼&三生三世 超好聽

首頁

尾頁

跳至