婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大家會唔會send自己bb嘅相俾99?
其實send俾99冇所謂,最怕佢分享俾d三姑六婆,諗起陌生人有我個仔d相就好唔安樂

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

我6299係石器時代古人類,
冇用智能電話
所以只會久唔久曬幾張小朋友相比佢地keep

水晶宮

回覆樓主

老公日日都會send 相同 video 去佢屋企個group.
唔得閒send 嗰日會問點解無相架 (友善的問)

珍珠宮

回覆樓主:

相je...對我尼講,絕對無問題~
我同99無來往,我寧願俾相佢,都唔想佢尼搞我同BB~

大宅

回覆樓主

我c6會send。我無99任何的聯絡方法。

伯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主

我冇send,c6就日日send去佢屋企個group

伯爵府

你未SEND已經有疑慮咁咪唔好SEND囉.....其實陌生人都未必有興趣睇你BB相啦....收到都可能好快DELETE

公爵府

咁收埋個b囉!又唔係唔見得人,點解咁介意喎,應該係介意99啫。咁你自己係咪無sent比自己親戚朋友呀,如果無,就全世界都唔好比。將來小孩都會同社會接觸啦,都會比人評頭品足啦,咁係咪又要收收埋,與世隔絕呢,真奇怪!

男爵府

我無send ,99見親bb都踩,唔想再俾機會佢。
我淨係send 去自己媽媽度

大宅

我都好樂意SEND 小朋友相&VIDEO比奶奶睇,我奶奶收到不知幾開心,佢都有SHOW 佢手機D相比D FD 睇同埋炫耀。 我又無嘜所謂,因為一個月先見一兩次,等佢睇下佢D 孫既生活照。

已刪除用户

回覆樓主:

侯爵府

回覆樓主:

我奶奶唔識用whatsapp,wechat, 我就日日whatsapp bb 相 video 比老爺睇,老爺會show比奶奶睇。

我都有日日whatsapp bb相同 video 比自己爸爸媽媽睇

珍珠宮

回覆樓主:

一定氹到老人家開心

珍珠宮

回覆樓主:

唔會,我仲唔鐘意佢擺相上網,點知有冇得罪人

翡翠宮

放心, 個個星期都好好多唔同既B既相同video; 基本上唔睇即刪
你唔洗擔心人地會keep你BB既相同video千年; 一定唔會發生.
諗多左.

男爵府

chu3family 發表於 17-6-13 08:01
其實send俾99冇所謂,最怕佢分享俾d三姑六婆,諗起陌生人有我個仔d相就好 ...

我同6299一齊住,所以唔使send相比佢,不過就成日叫我曬D相出來比佢睇

大宅

chu3family 發表於 17-6-13 08:01
其實send俾99冇所謂,最怕佢分享俾d三姑六婆,諗起陌生人有我個仔d相就好 ...

有幾咁唔安藥?bb日日大日日唔同樣架啦,驚d3姑6 婆,評頭品足,邊驚得咁咁多, 自己唔係親耳聽, 就當冇啦! 唔通真學劉華個女咁,難得俾人知俾人見~

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

never

珍珠宮

回覆樓主:

我偶然有send,老公就成日send,我無乜所謂,奶奶d朋友都無興趣keep我仔d相啦

男爵府

唔好話只係99
我SEND比我家姐都嬲呀
佢自己仔女又唔見佢UPLOAD 上FB
仲COPY我D 相用咗阿囡做封面。。。

我SEND VIDEO比佢,佢又UPLOAD上 FB 
最衰仲要係公開先痴線
佢個FB我幾乎唔識佢D FRIENDS
但佢地似乎對我一家好了解
我就嚟話下佢

首頁

尾頁

跳至