夫婦情感

跳至

首頁
23456...11

尾頁

別墅

tammy2008 發表於 17-6-13 16:03
樓主咁你老公今日有冇搵你哄你 ? 唔係當無件事呀 ??

大家除咗八之外, 的確每一個細節清楚一點 ...

唔可以係工作時間同佢講野
佢要渣車,我都驚佢會有危險

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

tongbabejai 發表於 17-6-13 15:49
我一路睇咗好多次係到諗
你真係好年輕,見得太少人事,
男人嘅野,可以話變就變,
佢帶得個女人回家,
之前都係有互溝,
如果你唔係仔細到check佢delete左嘅相,
你根本唔知有件咁事,
你老公從來冇諗住坦白。

唔好信你62曾有小三,
你C6就會知對錯,
佢知道錯係一件事,
沉溺其中又是另一件事。
丈夫,一丈之內才是夫,
你自己回娘家,
你C6去左邊度玩丶識左乜人你都唔知,
太放任佢就是放縱佢!
我在第一個post問嗰個女人係乜人,
是要你make sure你C6不再聯繫佢,
個女人拍照不外乎俾你或你C6睇,
是ons還是小三,
你C6現在一定蛇咬都唔認,
如果佢以後唔再犯就當發場夢,
時間會証明一切。

不過warn佢,嗰條女影得床照,
面皮九尺厚,唔係咁簡單,
亦可能有性病,
你老公最好去驗下身。

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

tongbabejai 發表於 17-6-13 08:29
我同老公都26歲,我地23歲結婚,依家有個2歲9個既仔仔,肚入邊有個3個月既小朋友,因為生完第一個喂人奶喂 ...

雖然會比人插 但我真心覺得而家吾係right timing 去有第二個小朋友 如果而家時間仲許可 不如算啦

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

jodyfan 發表於 17-6-13 08:51
話自己幸福的……都衰咗。

係 眼見太多

水晶宮

tongbabejai 發表於 17-6-13 17:01
唔可以係工作時間同佢講野
佢要渣車,我都驚佢會有危險
呀.......應該係佢要主動搵你喎, 唔直接打電話那 SMS/ WHATSAPP 都應該有個掛....

現階段係佢做錯野無可能仲要你打俾佢俾指示佢先識做吖嘛....

同意樓上講, 你咪咁老定, 呢度大把JM 日日都活在自我幸福中 ( 係自以為幸福OK ) 但一日無無聊聊CHECK 老公電話先突然發現所謂既幸福原來都係假, 唔係話要反對你或者嚇你, 而係呢D CASE 真係日日有發生

男人出軌有時幾年都可以不俾發現架

我明你講你老公會做任何野去滿意你, 只要你要求, 但個出發點變咗係你要求而做, 而唔係佢自動自覺囉....最終結果雖然一樣, 但湊仔咁湊喎......

我有少少覺得佢係等緊你反應, 睇吓今次過唔過到骨囉

別墅

soso1227 發表於 17-6-13 17:14
你真係好年輕,見得太少人事,
男人嘅野,可以話變就變,
佢帶得個女人回家,

你諗得好仔細,我真係無諗得咁多
我都好多謝你打咁長篇出黎
我都諗住如果我接受到既時候佢要去驗下

別墅

tammy2008 發表於 17-6-13 17:33
呀.......應該係佢要主動搵你喎, 唔直接打電話那 SMS/ WHATSAPP 都應該有個掛....

現階段係佢做錯野無可能 ...

其實我知佢係等緊睇我點
佢會唔敢同唔知點開口
但你講得岩,我應該要等佢開口

別墅

jacky1666_hk 發表於 17-6-13 17:27
雖然會比人插 但我真心覺得而家吾係right timing 去有第二個小朋友 如果而家時間仲許可 不如算啦 ...

其實我真係有諗下依個問題
但都有人同我講我應該先解決好我同老公問題
我今晚都會問佢不如唔好要好唔要
睇下佢點反應

珍珠宮

減齡達人勳章

tongbabejai 發表於 17-6-13 16:57
如果我99見到一定唔會俾個女人入屋
佢自己都受過傷,都明白有幾痛
我老公真係無咁大擔會帶人翻屋企訓

太天真!

你過去自由嗰邊睇下post, 昨晚10:30, 有個大婆上電視講自己老公有小三
個小三仲喺佢媽肚中,個爸爸就同小三走咗,佢未出世頭家已經被小三破壞,唔通佢冇受過傷害?佢媽媽冇傷心過?但當佢長大後,佢就做人地小三破壞人地屋企。

你話你老公冇甘大膽,但點解仲可以帶女人返屋企,見你屋企除咗奶奶,應該仲有個讀中三嘅姑仔,唔通呢個姑仔又死架!就算真係斷片,個女仔可以瞓廳,點會同床?再講,呢個女仔好有問題,擺明知道你唔係屋企瞓,但佢點知呢?一定係你老公講。

水晶宮

tongbabejai 發表於 17-6-13 16:57
如果我99見到一定唔會俾個女人入屋
佢自己都受過傷,都明白有幾痛
我老公真係無咁大擔會帶人翻屋企訓

如果真係如你所說99見到-定吾會俾個女人人屋和你老公真係冇咁大膽會帶人翻屋企瞓,正正這件事就做咗出黎,你99當時吾喺度,係日頭定晚上,個女人係乜人,起碼你都要俾你老公知道你接受吾到,要佢同這女人斷絕往來,個女人擺明挑戰你。而我亦吾覺得你老公有幾驚你。
我都贊成你番媽媽度-兩天,諗清楚你的決定,然後番黎同老公講清楚,他這樣做已超越你的底缐,要佢承諾以後不能再同這女人聯絡,亦要佢對你作出乜乜保證。而不是不了了之,當你平日番媽媽度甘。
而你都係搬番屋企住啦,否則好易連女主人都換咗啦!

水晶宮

tongbabejai 發表於 17-6-13 17:51
你老公醒目仔來架, 行軟皮蛇招式, 敵不動我不動, 等你指示呀...

不過JM 你而家大緊肚, 真係要小心身體唔好俾佢激親, 身體係自己既, 為咗渣男攪到差晒就唔值得

水晶宮

FennieMan 發表於 17-6-13 17:57
太天真!

你過去自由嗰邊睇下post, 昨晚10:30, 有個大婆上電視講自己老公有小三
呢版都有啦, 有個大婆因為小三之傷, 之後一咬牙自己做埋小三.....

珍珠宮

tongbabejai 發表於 17-6-13 17:51

就係要解決老公問題先吾應該生 根本你老公連面都吾比你 你99又係衰 我係你吾會生 帶女人返屋企仲要訓埋你張床 我接受吾到 根本佢心入面無你

別墅

回覆樓主

佢去飲得酒應該係半夜翻黎
佢等2日又要翻去
所以咁先無人睇到
如果係我老公飲大咗個女人跟佢翻黎
咁都一定係飲大前有同人玩
做咗啲野令人誤會既事
個女既應該係當晚識既
今日佢翻黎時,都真係要佢好好解釋下

依胎我真係連我自己想食咩都唔知
平時鐘意食既全部都唔岩食
我連自己買餸都唔知食乜好
所以先決定翻去,由最了解我既媽媽去決定
我本黎就打算7月到我同99換房
汁好哂野就翻黎

別墅

tammy2008 發表於 17-6-13 18:06
你老公醒目仔來架, 行軟皮蛇招式, 敵不動我不動, 等你指示呀...

不過JM 你而家大緊肚, 真係要小心身體唔好 ...

琴晚我都頂唔順
我落咗街到喊,我唔想被佢屋企人我喊
更唔想佢見到我喊

別墅

jacky1666_hk 發表於 17-6-13 18:14
就係要解決老公問題先吾應該生 根本你老公連面都吾比你 你99又係衰 我係你吾會生 帶女人返屋企仲要訓埋你 ...

其實我99好好架啦
只不過真係野食方面難夾啲

水晶宮

tongbabejai 發表於 17-6-13 18:23
琴晚我都頂唔順
我落咗街到喊,我唔想被佢屋企人我喊
更唔想佢見到我喊

昨晚八號風喎你一個人落街喊無人理你??

別墅

tammy2008 發表於 17-6-13 18:33
昨晚八號風喎你一個人落街喊無人理你??

佢唔俾我落街架,但我一定做既野,佢阻止唔到

水晶宮

tongbabejai 發表於 17-6-13 18:35
佢唔俾我落街架,但我一定做既野,佢阻止唔到

其實你係咪強勢老婆? 所以養出條軟皮蛇?

別墅

tammy2008 發表於 17-6-13 18:40
其實你係咪強勢老婆? 所以養出條軟皮蛇?

其實我都係個幾強既老婆
但條軟皮蛇係佢媽養出黎

首頁
23456...11

尾頁

跳至