自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

LuckyBBB 發表於 17-6-14 00:46

其實會唔會係好多幫政府既打手呢?
可能自 "黃遮" 活動怕網上平台集結好多反政府言論,所以在 d 比較熱門既討論區就多左好多打手幫政府講野,總之話親政府唔岩既都一味惡意評擊,說話用詞都去到好盡,所以經常有批評政府者比人圍

同時,佢地講野咁激又可提升點擊率 & 留言率

明明係自由講場,卻成為限制講場

總之一句到尾:
網上既野,認真便輸了
(雖然係咁,但我仍堅持說話要專重別人,唔好人生攻擊,要過到自己良心囉)

講完。。。

P. S. 可能我呢個留言出左之後又會被傳說中既打手圍呀喇,如果真係既話,就證明我講中左 !

你哩個p.s., 邊個仲敢理性回你同和你討論? 果然高手 我唔怕俾你話係打手,先敢搭句訕咋 其實你嘅說話,都可以將角色調轉,我只係套用你嘅話語,去令你明白,你所講嘅嘢,調返轉立場都係一樣,而我~並冇話會員喺哩度發言嘅係打手呀,係你話咋,因為我仍堅持說話要專重別人,唔好人生攻擊,要過到自己良心

引自你文:

其實會唔會係好多幫政棍既打手呢?
可能自 "黃遮" 活動怕網上平台集結好多反政棍言論,所以在 d 比較熱門既討論區就多左好多打手幫政棍講野,總之話親政棍唔岩既都一味惡意評擊,說話用詞都去到好盡,所以經常有批評政棍者比人圍

同時,佢地講野咁激又可提升點擊率 & 留言率

明明係自由講場,卻成為限制講場

總之一句到尾:
網上既野,認真便輸了
(雖然係咁,但我仍堅持說話要專重別人,唔好人生攻擊,要過到自己良心囉)

同意你哩句,希望你唔會知易行難 ~"雖然係咁,但我仍堅持說話要專重別人,唔好人生攻擊,要過到自己良心囉"

禁止訪問

伯爵府

蛋皇哥0127 發表於 17-6-14 09:02
最低智的係D 無point 回應~
例如: 吾鐘意咪吾好返; 吾鐘意咪吾好做; 怕乜咪吾好乜 etc...
有咩既政府,就有咩既打手,低智政府,就有低智既打手,拿拿拿,唔好隨便對號入座呀,冇人話你架

蛋皇哥0127    發表於 17-6-14 10:13

伯爵府

似乎有人已對號入座,坐都坐唔切

蛋皇哥0127    發表於 17-6-14 10:13

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至