網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

前果排睇到有 jm 講開水蜜桃,咁啱見到有間鋪頭做特價,咁就即管試吓啦 賣家順豐包郵到珠海,今日一簽收,就即刻去珠海攞貨,新鮮到呢 呢度十二個,合共 88.51人仔。返到屋企,梗係第一時間試味啦!清甜多汁,正

侯爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

好正

大宅

小李子 發表於 17-6-13 19:44
前果排睇到有 jm 講開水蜜桃,咁啱見到有間鋪頭做特價,咁就即管試吓啦 賣家順豐包郵到珠海,今日 ...

可以比條link我嗎?我家人都好鍾意北京水蜜桃

伯爵府

小李子 發表於 17-6-13 19:44
前果排睇到有 jm 講開水蜜桃,咁啱見到有間鋪頭做特價,咁就即管試吓啦 賣家順豐包郵到珠海,今日 ...

可以share link?

男爵府

bb20120924 發表於 17-6-13 20:32
可以比條link我嗎?我家人都好鍾意北京水蜜桃

呢個係無錫水蜜桃,北京我冇買過呀
【【活动拍3份】正宗无锡阳山水蜜桃4两左右4个新鲜水果桃子】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.8RtcFj?cv=8yltZDCxzsj&sm=41cb15 ,或复制这条信息¥8yltZDCxzsj¥后打开(emoji)手机淘宝(emoji)

男爵府

JOYCENGYW 發表於 17-6-13 20:38
可以share link?

當然可以啦

【【活动拍3份】正宗无锡阳山水蜜桃4两左右4个新鲜水果桃子】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.8RtcFj?cv=8yltZDCxzsj&sm=41cb15 ,或复制这条信息¥8yltZDCxzsj¥后打开(emoji)手机淘宝(emoji)

侯爵府

回覆樓主:

好正
請問一箱多重,如安排關口快遽自取可以嗎?

男爵府

lakgarden 發表於 17-6-13 21:22
好正
請問一箱多重,如安排關口快遽自取可以嗎?

唔好意思呀!一返屋企就拆箱,只係求其磅咗兩個咋!大約 18xg 一個。至就點運香港,我真係唔清楚,因我全部淘寶貨都係珠海朋友代收嘅。

侯爵府

小李子 發表於 17-6-13 21:27
唔好意思呀!一返屋企就拆箱,只係求其磅咗兩個咋!大約 18xg 一個。至就點運香港,我真係唔清楚,因我全 ...

唔該哂

侯爵府

小李子 發表於 17-6-13 21:04
當然可以啦

【【活动拍3份】正宗无锡阳山水蜜桃4两左右4个新鲜水果桃子】,点击链接再选择浏览 ...

可否比店名我search,我用唔到條link,thx

男爵府

lakgarden 發表於 17-6-13 22:20
可否比店名我search,我用唔到條link,thx

店名係‘’阳山蜜露旗舰店‘’

伯爵府

小李子 發表於 17-6-13 21:04
當然可以啦

【【活动拍3份】正宗无锡阳山水蜜桃4两左右4个新鲜水果桃子】,点击链接再选择浏览 ...

Thanks

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問肉質係林定係爽架?
如果係林就正啦

大宅

回覆 小李子 的帖子

樓主真爽快,要求LINK,即比,抵贊

男爵府

瑤瑤~ 發表於 17-6-14 03:56
請問肉質係林定係爽架?
如果係林就正啦

係林架,d皮仲可以一搣就撕開,刀仔都唔駛用呀

男爵府

yiuyiuyiu8 發表於 17-6-14 08:18
回覆 小李子 的帖子

樓主真爽快,要求LINK,即比,抵贊

冇所謂啦!我淘之前都十五十六,怕中伏架 咁收到貨又掂喎,咪分享吓囉

男爵府

樓主,你收到時係唔係隻隻都林晒

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

男爵府

lambxx 發表於 17-6-14 14:09
樓主,你收到時係唔係隻隻都林晒

唔係隻隻林,店主話八分熟時摘果入箱。我係輕輕力揿落去,揀有少少軟果d嚟食嘅(大概三四個) 不過天氣咁熱,如果再經集運,延遲多兩日先收貨,我就覺得就有d風險嘞。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至