嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

即棄奶袋

去旅行是否有些即棄奶袋及奶咀,有那些牌子?需要買其他配件嗎?

子爵府

Re: 即棄奶袋

Avent 有去旅行即棄奶袋及奶咀,you can buy from BB Dream.
我個寶貝仔係屎撈B

別墅

Haemon 寫道:
Avent 有去旅行即棄奶袋及奶咀,you can buy from BB Dream.

BB Dream在那裡
Avent 即棄奶袋及奶咀需要買其他配件嗎?原本用peigon.

別墅

You can also get them from mothercare, Seiyu, any store selling Avent products.

And you will need to buy special Avent bottle to use with the bags and nipples.

BB Dream在那裡

男爵府

ctf1029,
Avent即棄奶袋及奶咀可在荷花親子,吉之島....都有得賣...
價錢唔算貴.(我都有用開)

如你係去旅行可買 avent奶樽x1 配即棄奶袋用的 約$40
avent即棄奶袋x1盒(50個) $30樓下
avent冷水消毒藥片 very useful $?

如有問題可pm我.

珍珠宮

醒目開學勳章

上呢到了解吓先啦! 有介紹 avent 產品.
http://www.mileybaby.com/chinesehtm/c-bo-disposablebottletravelkit.htm

禁止訪問

洋房

TO : ctf1029
BEBE DREAM 有四間分店 , 時代九樓 , 海運一樓 (肯德基隔離) ,荷里活三樓 , 愉景新城地下 (惠康對面)

別墅

15% off for Avent products at BeBe Dream recently.

男爵府

tracycck 寫道:
15% off for Avent products at BeBe Dream recently.

請問知唔知做到幾時??

many thanks!! :-P
~*~*~*~切言實多勝友,天白雲任爾遊。~*~*~*~
        我個小寶寶係2005年1月20日出左世啦!!

大宅

請向我BB用開NUK , 如轉其它形狀奶咀 , 會唔會唔識啜

別墅

好媽媽勳章

係好大機會唔會啜

首頁

尾頁

跳至