興趣嗜好

跳至

首頁
23456...25

尾頁

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-3-6 23:23 發表
mongtafan
mouth:mouth:" /> 天氣又凍番喇^^好彩我無剪佢地d毛^^唔係兩只衰朱一定會病喇^^你地記得著多件衫喇^^好凍^^好計凍^^真係好凍!!!!

謝謝,我知架la,係呀,我又係想叫你地著多件衫米凍親,d咁既天氣,真係好易領野....好多人感冒呀,真係要小心,i mean,吃健康d,訓好d,飲多d有益湯水咁呀.知mo.

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-3-7 19:29 發表

謝謝,我知架la,係呀,我又係想叫你地著多件衫米凍親,d咁既天氣,真係好易領野....好多人感冒呀,真係要小心,i mean,吃健康d,訓好d,飲多d有益湯水咁呀.知mo. ...

收到^^你地都係呀
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

男爵府

mongtafan
是日天氣有d凍凍地^^我又手痕痕幫兩只衰朱剪左小小毛^^就係手手腳腳同pet pet毛喇^^我今次都算忍手喇^^唔係又會比我剪短晒添呀^^下次post張新相比你睇啦^^係菲仔0架^^可愛到笑0架!!!!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-3-9 22:35 發表
mongtafan
是日天氣有d凍凍地^^我又手痕痕幫兩只衰朱剪左小小毛^^就係手手腳腳同pet pet毛喇^^我今次都算忍手喇^^唔係又會比我剪短晒添呀^^下次post張新相比你睇啦^^係菲仔0架^^可愛到笑0架!!!!! ...

好想睇呀,快d 快d post la.

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-3-10 21:09 發表

好想睇呀,快d 快d post la.

好呀^^不過你有無留意到^^我呢張大頭相呢^^係嘉寶同菲仔個親生媽媽妮0架^^係咪幾靚女下呢!!!!!!!

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-3-11 16:41 發表

好呀^^不過你有無留意到^^我呢張大頭相呢^^係嘉寶同菲仔個親生媽媽妮0架^^係咪幾靚女下呢!!!!!!!

OH,靚女媽媽..
,顏色似菲仔,菲仔同嘉寶是同竇的嗎?

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-3-13 22:19 發表

OH,靚女媽媽..
,顏色似菲仔,菲仔同嘉寶是同竇的嗎?

菲仔同嘉寶同父同母生0既^^不過唔同年份出世^^嘉寶似足佢靚媽媽多^^菲仔似足佢爸爸多d喇

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-3-14 15:36 發表

菲仔同嘉寶同父同母生0既^^不過唔同年份出世^^嘉寶似足佢靚媽媽多^^菲仔似足佢爸爸多d喇

女女似媽媽,仔仔似爸爸wo ,同我的lulu媽媽相反,身形bibi似爸爸,細佬就似lulu媽媽,朦朦妹妹似媽媽,

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-3-15 21:54 發表

女女似媽媽,仔仔似爸爸wo ,同我的lulu媽媽相反,身形bibi似爸爸,細佬就似lulu媽媽,朦朦妹妹似媽媽,

唔介得bibi0甘可愛啦^^因為我未睇過朦朦同妹妹0既相^^0甘你幾時post出來比我8下呢

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-3-16 23:21 發表

唔介得bibi0甘可愛啦^^因為我未睇過朦朦同妹妹0既相^^0甘你幾時post出來比我8下呢

好呀,等我搵下,比d時間我鴉

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-3-17 23:44 發表

好呀,等我搵下,比d時間我鴉

好呀^^你要記得呀

男爵府

mongtafan
菲仔轉左新相喇^^Q唔Q呢???呢pye天氣轉左^^兩只衰野d毛勁nut^^所以又比我剪短晒喇^^家姐變左大重朱娃娃^^菲仔變左超力鼠呀^^因為淨係得個頭有毛喎^^睇住佢又真係幾似0架

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-3-28 17:56 發表
mongtafan
菲仔轉左新相喇^^Q唔Q呢???呢pye天氣轉左^^兩只衰野d毛勁nut^^所以又比我剪短晒喇^^家姐變左^^因為淨係得個頭有毛喎^^睇住佢又真係幾似0架 ...

大重朱娃娃&超力鼠 ,,張相好得意呀,訓緊教既棉花糖呀,好想咬啖.

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-3-28 23:43 發表

大重朱娃娃&超力鼠 ,,張相好得意呀,訓緊教既棉花糖呀,好想咬啖.

張相係今年新年時影0架^^同依家差唔多^^菲仔個身剪短左毛^^果頭又大^^所以變左超力鼠籮^^唔好話你想0交佢^^我都想0交佢一0炎呀

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-3-29 16:18 發表

張相係今年新年時影0架^^同依家差唔多^^菲仔個身剪短左毛^^果頭又大^^所以變左超力鼠籮^^唔好話你想0交佢^^我都想0交佢一0炎呀

hahaha,佢真係一舊面粉咁,你今日咬左未?

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-3-30 20:02 發表

hahaha,佢真係一舊面粉咁,你今日咬左未?

想0交^^不過捉佢唔到呀

男爵府

mongtafan
今晚又有笑話講喇^^我手痕痕捉兩只衰豬刷牙仔^^嘉寶一見到即閃^^不過都係比我捉住刷左^^菲仔先好笑^^一見我要捉佢^^佢拿拿聲跑去廁所^^我似為佢番廁所個竇^^點知佢跳上企缸all 尿尿^^唔知佢係咪因為知我要捉佢^^所以想借all尿尿唔洗刷牙仔呢!!!!

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-3-31 02:09 發表
mongtafan
今晚又有笑話講喇^^我手痕痕捉兩只衰豬刷牙仔^^嘉寶一見到即閃^^不過都係比我捉住刷左^^菲仔先好笑^^一見我要捉佢^^佢拿拿聲跑去廁所^^我似為佢番廁所個竇^^點知佢跳上企缸all 尿尿^^唔知佢係咪 ...

刷牙仔 典刷呵,好高難度架wo

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-3-31 22:59 發表

刷牙仔 典刷呵,好高難度架wo

^0^都幾0架^^支d牙膏落牙刷^^然後由外面刷起^^裡面就刷唔到喇^^因為嘉寶唔肯開大個口比我刷籮^^菲仔就好小小籮^-^

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-4-2 22:56 發表

^0^都幾0架^^支d牙膏落牙刷^^然後由外面刷起^^裡面就刷唔到喇^^因為嘉寶唔肯開大個口比我刷籮^^菲仔就好小小籮^-^

拱米會吞左d牙膏 & 佢郁黎郁去會唔會隊親個咀仔?典用水浪口呢

首頁
23456...25

尾頁

跳至